پایگاه اینترنتی میدل ایست آنلاین در گزارشی با عنوان "گسترش اسلام هراسی در آلمان" نوشت: آلمان تازه ترین کشور اروپایی است که اخیرا شاهد برپائی تظاهرات گسترده ضد اسلامی بوده است. این در حالی است که برپائی اینگونه اعتراضات ضد اسلامی در اروپا رو به افزایش است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، "دانیل کوهن بندیت" از فعالان چپگرا و عضو حزب سبز با اشاره به تظاهرات اخیر ضد اسلامی که از سوی 18هزار نفر از حامیان و " وطن پرستان اروپایی" در مخالفت با اسلام گرایی در غرب در شهر درسدن آلمان برگزار شد از رواج نوعی احساسات اسلام هراسی در اروپا خبر داد.

جنبش پجیدا PEGIDA  نه تنها مخالف اسلام بلکه طیف وسیعی از دشمنان شامل رسانه ها (رسانه های دروغگو) و نخبگان سیاسی که فرهنگ مسیحیت را در آلمان تضعیف می کنند، است.

مخالفان اسلام گرایی در غرب با برگزاری تظاهرات اخیر توانستند از دیگر کشورها طرفدارانی برای خود جذب کنند که از جمله آن می توان به تامی رابینسون از چهره های انگلیسی ضد اسلام اشاره کرد. وی با انتشار متنی در توئیتر خود در دوشنبه ای که مخالفان اسلام گرایی در غرب راهپیمایی کرده بودند گفته بود ای کاش می توانستم به جمع شما در درسدن آلمان بپیوندم.

این در حالی است که برگزاری تظاهرات ضد اسلامی در آلمان از سوی احزاب عمده و آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور مورد انتقاد قرار گرفت.

کوهن بندیت مخالفت اجتماعی با اسلام گرایی را با بحران اقتصادی مرتبط نمی داند زیرا به گفته وی اوضاع اقتصادی این کشور مناسب است و مسلمانان در درسدن زندگی نمی کنند.
به گفته وی، تصاویر خشونت آمیز از گروههای جهادی در خاورمیانه سبب شده است در برخی ازنقاط مختلف اروپا که حتی مسلمانان اندکی وجود دارند باز نگرانی و اضطراب نیز احساس می شود.

کوهن خاطر نشان کرد، رفتار و عملکرد گروههای جهادی خشونت طلب و دسترسی آنان به شبکه های تلویزیونی جهانی و اینترنت سبب ترویج ترس و وحشت شده است بگونه ای که چه بسا کسی در مرکز ساکسونی زندگی کند اما احساس نگرانی از خطرات و حملات جهادی ها داشته باشد.

ترس از دیگران:
یکی از دیپلمات های اروپایی که نخواست نامش فاش شود با اشاره به اینکه نبود تماس و ارتباط با دیگران و عدم برخورداری از درک درست و صحیح از دیگران نوعی نگرانی و ترس به همراه خواهد داشت گفت برغم فضای نگران کننده اجتماعی مردم اروپا با توجه به شرایط موجود بدون دلیل نوعی نگرانی و هراس احساس می کنند.

وی بمنظور ارائه دلیل برای ادعای خود خاطر نشان کرد، در برگزاری همه پرسی درباره مناره ها در سوئیس حتی کسانی که در روستاهای دورافتاده زندگی می کردند و هیچ ارتباطی با مناره های مساجد مسلمانان در شهرهای بزرگ نداشتند از بزرگترین مخالفان ساخت مناره ها در این کشور بودند.

این درحالی است که بسیاری از کشورها از پیامدها و آثار نامناسب مهاجرت از کشورهای دیگر چنین نگرانی را احساس نمی کنند. حتی سوئد با توجه به اینکه تحت فشار 100 هزار درخواست پناهندگی در این کشور ده میلیون نفری قرار دارد از رفتار و اقدامات میانه روی خود در قبال پاسخگویی به اینگونه درخواست ها افتخار می کند.

افزون برآن، در حالی که این روزها تیراندازی ها و اقدامات خشونت آمیز در مساجد سبب افزایش موج اسلام هراسی در کشورهای اروپایی و سوئد شده اما این کشور همچنان شاهد افزایش قدرت حزب راستگرای دموکرات و از حامیان پدیده مهاجرت بوده است.

از سوی دیگر، فرانسه که مرکز جامعه بزرگ مسلمانان اروپا به شمار می رود تحت تاثیر فشارهای گروهی از روشنفکران و جبهه ملی راستگرا، درگیر مناقشات اسلام هراسی است.

در روزهای اخیر انتشار کتاب میشل هولبک در رسانه این کشور تصویر جدیدی از حکومت مسلمانان در سال 2022 ارائه کرد. کوهن بندیت انتشار چنین کتابی را بحران فرهنگ های سنتی در تقابل با روند سریع تغییرات توصیف کرد.

اعضای جنبش پجیدای آلمان از ازدست دادن چیزی که دیگر وجود نخواهد داشت یعنی آلمان اصیل، و همچنین از دست دادن تصویری از خانواده که رو به افول است ابراز نگرانی می کنند.



انتهای پیام./.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار