رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش املاک تملیکی گفت: 15 تا 20 درصد اموال در اختیار به دلیل اینکه مغایر با استاندارد، سلامت و بهداشت جامعه است منهدم شده و از چرخه مصرف جدا می‌شوند.

به گزارش خبرنگاراجتماعی باشگاه خبرنگاران، اردشیر محمدی رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش املاک تملیکی در همایش تخصصی پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز که امروز (یکشنبه) در ستاد ناجا برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروزه قاچاق مقوله ی جدید نیست بلکه پدیده‌ای است که نه تنها به اقتصاد کشور، بلکه به امنیت، سلامت و فرهنگ نیز آسیب میزند.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه  قانون جدید ناجا نسبت به گذشته نقش برجسته‌تری پیدا کرده ، امروز ناجا پیکان مبارزه با قاچاق کالا و جلودار این حرکت است و شکی در آن نیست.
 
محمدی با اشاره به اینکه ناجا در گذشته به عنوان سازمان کاشف عمل می‌کرد بیان کرد:ناجا امروزه علاوه بر نقش قبلی به عنوان سازمان شاکی نقش برجسته‌تری دارد اما سؤالی مطرح شده این است که آیا با توجه به مأموریت‌های جدید نیروی انتظامی زیرساخت‌ها نیز توسعه یافته است؟
 
وی درخصوص این موضوع که  چرا سازمان املاک تملیکی نسبت به تحویل کالا اقدام مؤثری ندارد بیان کرد: همه شما می‌دانید که قانونگذار وظیفه‌‌ای را بر عهده ما گذاشته که منابع و زیرساخت‌های لازم را ندیده است و ما قبل از مصوبه این قانون اعلام کردیم که اگر قرار است تفویضی صورت بگیرد مستلزم تکمیل زیرساخت‌ها است که البته با تمام توان و ظرفیت خود تلاش خود را در این زمینه انجام داده و اقداماتی نیز صورت گرفته است.

رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش املاک تملیکی  با اشاره به اینکه در بودجه 94 برای تأمین تجهیزات و نیازهای ما تدابیر اندیشیده شده است گفت: وظیفه گمرک امروز بر دوش ناجا واگذار شده و نیروی انتظامی از مرحله کشف تا مرحله قطعیت پرونده را باید پیگیری کند و این مسئله دانش گمرکی را می‌طلبد که ناجا باید در این پرونده‌ها دفاع کند و از حقوق دولت هم صیانت کند که این مسئله تشکیل کارگروه متشکل از گمرک، سازمان، ناجا و تعزیرات را می‌طلبد تا بتوان تجربیات را در اختیار یکدیگر قرار داد.
 
محمدی از فرآیند الکترونیکی سازمان جمع‌آوری اموال تملیکی سخن گفت و ادامه داد: ما این آمادگی را داریم که در این زمینه اطلاعات خود را به صورت آنلاین و برخط در اختیار نیروی انتظامی قرار دهیم.

وی افزود: قانونگذار مدت یک ماه را برای این مورد در نظر گرفته اما تقریباً موردی را ندیدم که ظرف یک ماهه رأی صادر شود پس لازم است در این زمینه تعامل و همکاری بیشتری بین ناجا و سازمان انجام شود.

رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش املاک تملیکی با اشاره به اینکه اموالی که تعیین تکلیف شده و به نوعی قابلیت مصرف از نظر بهداشت، سلامت و استاندارد را ندارند باید منهدم شوند تاکیید کرد: 15 تا 20 درصد اموال در اختیار به دلیل اینکه مغایر با استاندارد، سلامت و بهداشت جامعه است منهدم شده و از چرخه مصرف جدا می‌شوند و سازمان اسناد تملیکی در این زمینه بسیار جدی عمل می‌کند.
 
وی مهم‌ترین فرآیند این سازمان را برقراری مزایده به صورت الکترونیک و شفاف اعلام و تصریح کرد: به مدت یک سال است که مزایده‌های ماهانه و برندگان آن بعد از رمزگشایی مزایده به صورت الکترونیک اعلام می‌شوند.
 
انتهای پیام/

برچسب ها: تجهیزات ، تخصصی ، قاچاق ، تملیکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.