به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران،هر شاخه از کرفس حدود 1 تا 2 کالری دارد. کرفس یکی از آن مواد غذایی نادری است که کالری آن تقریباً هيچ است. برخی از متخصصان بر این باورند که مصرف کرفس حتی باعث از دست دادن کالریهای دریافتی دیگر هم میشود. یعنی اینکه با خوردن کرفس نه تنهاکالری چندانی وارد بدن نمیشود بلکه مصرف آن به کالری سوزی هم کمک میکند.
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد اضافه کردن چنذ شاخه کرفس به غذاها می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و از بدن در مقابل بروز بیماری های زیادی محافظت کند.
بهتر است کرفس نیز مانند مارچوبه یا بروکلی مصرف شود. میتوانید شاخهها را خرد کنید و به مدت ده دقیقه در آب یا آب مرغ کم چرب بجوشانید. همچنین میتوانید در تهیهی سوپ و خورشها از این سبزی پرخاصیت استفاده کنید.
انتهای پیام/