به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،"زهرا عبداللهی" روز دوشنبه در حاشیه جشنواره غذای سنتی در تربت حیدریه در
جمع خبرنگاران افزود: اضافه وزن، باعث بروز انواع بیماری های غیر واگیر دار
و افزایش انواع سرطان ها شده است.
وی گفت: مصرف بی رویه فست فودها،
قند و چربی و عدم استفاده منظم از انواع سبزیجات در برنامه غذایی باعث
اضافه وزن و چاقی در افراد می شود.
وی با اشاره به سوء تغذیه در
اغلب افراد اظهار کرد: با برنامه ریزی های این وزارت بهداشت در دو دهه
گذشته، سوء تغذیه در کودکان به کمتر از پنج درصد کاهش یافته است.
دکتر
عبداللهی ادامه داد: سوء تغذیه و ناامنی غذایی در برخی استانها از جمله
سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد مشاهده
می شود.
وی افزود: بر اساس مطالعات میدانی، کمبود ریزمغذی ها، آهن و انواع ویتامین ها به ویژه در کودکان دو تا پنج سال، دانش آموزان و
زنان باردار در استان های مزبور وجود دارد.
مدیر
کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار کرد: برای کاهش بیماریهای تغذیه
ای باید الگوی مصرف غذایی مردم اصلاح شده و استفاده از غذاهای سنتی و بومی
در هر منطقه گسترش یابد.
/ انتهای پیام
منبع: ایرنا