ابوالفضل وفایینژاد، متخصص غدد و متابولیسم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: امگا 3 اثرات خوبی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی و التهابی داشته و به عنوان مثال می تواند احتمال ابتلا به آسم که یک بیماری التهابی است را تا حدود زیادی کاهش دهد.
وی گفت: ماهیها، گردو، سویا و روغن دانه کتان حاوی مقادیر بسیار خوبی از امگا 3 هستند.
وفایینژاد تأکید کرد: اسیدهای چرب
امگا 3 خاصیت ضد التهابی بسیار خوبی داشته و اغلب بیماریهای التهابی با مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، قابل درمان هستند.
وی با بیان اینکه اثر اسیدهای چرب امگا 3 در بیماریهای التهابی به خوبی مشخص شده است، یادآور شد: در واقع اسیدهای چرب امگا 3 موجب تنظیم پاسخهای التهابی صادر شده در بیماریهای التهابی و حتی روماتولوژی میشود.
وفایینژاد، گفت: اغلب التهابات مرتبط به پوست و مفاصل بدن از جمله
روماتیسم مفصلی، با مصرف غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 قابل کنترل و حتی پیشگیری بوده و این بیماریها در صورت بروز نیز با مصرف امگا 3، تا حد زیادی بهبود می یابند.
انتهای پیام/