انواع گوشت‌ها حتی نوع لخم آنها نیز حدود 18 درصد حاوی چربی‌ اشباع هستند به صورت نامرئی در آنها موجود است که مصرف این چربی‌ها به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

دکتر پروین میرمیران، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: چربی‌های اشباع شده چون دمبه‌های آب کرده قدیمی به دلیل نداشتن باند مضاعف تا حدودی از مقاومت بالا برخوردار هستند.

وی ادامه داد: گوشت‌ها نظیر گوشت گوسفند و گوساله حتی نوع لخم آنها نیز حدود 18 درصد حاوی چربی‌ اشباع هستند که همان نوع چربی دمبه بوده و به صورت نامرئی در آنها موجود است.
مصرف این چربی‌ها به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود اگر 30 درصد کل رژیم فرد از چربی باشد، کمتر از 10 درصد از این میزان می‌تواند از چربی اشباع باشد که میزان لازم آن به صورت ناخواسته از طریق لبنیات، شیر، ماست، کشک، پنیر و انواع گوشت‌ها به صورت روزانه تأمین می‌گردد.

این دکتر تغذیه خاطرنشان کرد: سینه مرغ نیز از درصد بالایی چربی برخوردار است که اگر جوشانده شده و در یخچال قرار دهید به راحتی می‌توانید شاهد چربی بسته شده بر روی آن باشید.




انتهای پیام/

برچسب ها: روغن ، چربی ، گوشت ، رژیم غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.