پژمان جوانشیر متخصص اعصاب و روان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف برخی از مواد مانند نوشیدنیهای حاوی کافئین،ممکن است اثر برخی از مواد مغذی نظیر آهن را خنثی کرده و از این طریق برروی سیستم عصبی و مغزی تأثیر منفی برجای گذارد.
وی با اشاره به تأثیرات عناصر معدنی و ویتامینها برروی بدن،تصریح کرد: این مواد رژیم غذایی بسیاری از مردم جایگاه خوبی ندارند و همین موضوع موجب بروز برخی از اختلالات نظیر کاهش قدرت حافظه و یادگیری میشود.
جوانشیر تأکید کرد: اگرچه تمامی ویتامینها اثرات خوبی برروی قدرت حافظه و یادگیری دارند،اما ویتامین B موثرترین ویتامین برای تقویت و بهبود حافظه است.
وی با بیان اینکه میوهها و سبزیها ویتامین B دارند،خاطرنشان کرد: از جمله مفیدترین میوهها میتوان به موز و انگور و از سبزیهای مفید نیز میتوان به اسفناج،کلم و کاهو اشاره کرد.
انتهای پیام/