دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی خطر اعتیاد زنان را برابر با خطر بمب هسته‌ای ارزیابی و بیان کرد: متأسفانه سن اعتیاد زنان بیش‌تر بین 15 تا 19 سال است که به واسطه آثار مخربی که در اجتماع بر جای می‌گذارد، بسیار خطرآفرین و نیازمند توجه است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،محمد زیدوند در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر گفت: مسئله اعتیاد با توجه به اینکه چهارمین بحران دنیا محسوب می‌شود، بسیار اهمیت دارد.

وی بر لزوم اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر تأکید و بیان کرد: بعضأ ما شاهد اعتیاد یقه سفید در جامعه هستیم که به مصرف‌کنندگانی که از نظر سطح سواد و موقعیت اجتماعی در جایگاه مناسبی قرار دارند، اطلاق می‌شود.

وی در خصوص اقداماتی که در عمر 36 ساله انقلاب اسلامی انجام شده، اشاره و اظهار کرد: افزایش تعداد معتادان این نکته را یادآور می‌شود که اقدامات صورت گرفته با وجود تعدد، آنچنان که باید در حد انتظار مفید واقع نشده است.

زیدوند به شیوع مصرف شیشه در بین نوجوانان و جوانان اشاره کرد و افزود: در برخی از آرایشگاه‌های زنانه به بهانه زیبایی چهره و تناسب اندام، شیشه توزیع می‌شود که باید مردم در این زمینه آگاه شوند.

وی در خصوص سود حاصل از فروش مواد مخدر اظهار کرد: مافیای مواد مخدر در دنیا سالانه 500 تا 600 میلیارد دلار از فروش این مواد درآمد کسب می‌کنند و با پولشویی و اختلاس این پول را وارد چرخه اقتصادی کرده و گردش مالی قابل توجهی را در دنیا رقم می زند.

زیدوند از افزایش 36 درصدی کشت خشخاش افغانستان در سال 2013 نسبت به سال 2012 خبر داد و عنوان کرد: با تلاش‌ها و اقدامات فرهنگی ایران کشت خشخاش در استان‌های کشور افغانستان که با ایران همجوارند، کمتر شده است، ولی افزایش 1500 تنی خشخاش در سال 2014 در این کشور قابل توجه است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به بازی سیاست با جان انسان‌ها اشاره و بیان کرد: دشمنان به خاطر اهداف سیاسی خود مردم را به مصرف روانگردان و مواد مخدر با بهانه استعمال موادی که اعتیاد آور نیست، ترغیب می‌کنند.

به گفته‌ی زیدوند، طبق آمارها 67 درصد مبتلایان به اچ آی وی، 25 درصد قتل‌ها، 23 درصد خشونت‌ها، 40 درصد سرقت‌ها، 64 درصد زندانی‌ها و 51 درصد همسرکشی‌ها در کشورمان ناشی از سوءمصرف مواد مخدر بوده و خسارت‌ ناشی از مصرف موادمخدر در ایران سالانه بین 10 تا 20 هزار میلیارد تومان است.

حسین بختیاری فرماندار اراک نیز گفت: مرکز اختصاصی درمان سرپایی مختص زنان در سطح شهر اراک را‌ه‌اندازی شده است.

وی از نقش رسانه‌ها در رابطه با اطلاع‌رسانی مطلوب در زمینه مبارزه با مواد مخدر تشکر و اظهار کرد: بمباران رسانه‌ای موجب آگاهی جوانان و خانواده‌ها خواهد شد.

بختیاری به لزوم حمایت از خانواده‌هایی که عضوی از آنها در دام اعتیاد گرفتار است، تأکید و بیان کرد: در این خانواده‌ها به علت اثر روانی که مسئله اعتیاد ایجاد می‌کند، تنش‌های روحی روانی اتفاق می‌افتد که نیاز به توجه دارد.

وی از تحمیل اعتیاد به برخی از معتادان اشاره و عنوان کرد: برخی از معتادین بواسطه خانواده ‌یا محیطی که در آن زندگی می‌کرده‌اند در سنین پایین به دام اعتیاد افتاده‌اند‌ یا برخی از زنان به واسطه اعتیاد و اجبار همسرانشان گرفتار شده‌اند و این افراد باید با رفتاری به دور از خشونت به اجتماع بازگردانده شوند.

/ انتهای پیام

منبع: ایسنا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.