زنجبیل گیاهی است که اغلب در تهیه غذا و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌شود و می‌تواند خواص متفاوتی را به همراه داشته باشد.

دکتر‌جعفری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص زنجبیل گفت: زنجبیل گیاهی است که اغلب در تهیه غذا و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌شود.

وی افزود: خواص این گیاه متفاوت است به طوری مصرف آن قبل از غذا اشتها آور است.

وی در ادامه گفت: این ماده خوراکی خاصیت ضد میکروبی دارد و برای رفع عفونت‌های قارچی در بدن بسیار مفید است.

وی در پایان گفت: علاوه بر این جویدن زنجبیل به از بین بردن بوی بد دهان کمک می‌کند و مصرف روزانه مکمل آن می‌تواند در کاهش درد مفاصل مؤثر باشد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.