بررسی‌ها نشان می‌دهند که مصرف بیش از اندازه مواد ترش و شور، موجب آسیب جدی دستگاه گوارش به ویژه آسیب معده شده است.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی ترش و شور در بین مردم طرفداران زیادی دارند و در واقع بسیاری از رژیم‌های غذایی حاوی این مواد هستند.

وی با بیان اینکه مواد ترش و شور بر روی اغلب اندام‌ها و بافت‌های بدن می‌توانند تاثیر گذار باشند، تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهند که مصرف بیش از اندازه مواد ترش و شور، موجب آسیب جدی دستگاه گوارش به ویژه آسیب معده شده است.

کمالوند افزود: مواد غذایی ترش و شور با تاثیراتی که بر روی دستگاه گوارش می‌گذارند، ممکن است با بروز برخی از سرطان‌های سیستم گوارشی در ارتباط باشند.

وی گفت: البته مواد ترشی نظیر انار ممکن است اثرات مفیدی بر روی بدن داشته باشد که خواص ضد سرطانی از مهمترین این اثرات است.

کمالوند خاطرنشان کرد: میوه‌هایی که مزه ترش دارند، بر خلاف مواد ترش دیگر بر روی سلامتی اثرات منفی کمتری داشته و در مقابل اثرات مثبت این میوه‌ها زیاد است.

وی اظهار داشت: سرطان‌های دستگاه گوارش و دستگاه ادراری، مهمترین سرطان‌هایی هستند که ممکن است با مصرف بیش از اندازه مواد ترش و شور در ارتباط باشند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار