نریمان سعادتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: با وجود تاثیر غیر قابل انکار میوهها و سبزیها در کاهش خطر بیماریهایی نظیر سرطان، اما بسیاری از افراد جامعه هنوز اطلاع خاصی از مواد غذایی که خطر سرطان را کاهش میدهند، ندارند.
وی تاکید کرد: به عنوان مثال سیب حاوی آنتی اکسیدانهایی است که مصرف منظم آن از سرطان پروستات که یکی از کشنده ترین موارد سرطان در مردان است پیشگیری میکند.
سعادتی با بیان اینکه سیب رشد سلولهای سرطان پروستات را کاهش میدهند، افزود: مصرف روزانه سیب همچنین میتواند خطر ابتلا به سرطان ریه را نیز تا حد قابل ملاحظهای کاهش دهد.
وی با اشاره به اینکه سرطانهای پروستات و ریه شیوع بسیار بالایی داشته و مرگ و میر بالایی را موجب میشوند، یادآور شد: علاوه بر مصرف میوههایی نظیر سیب، مصرف غذاهای دریایی و روغن ماهی نیز می تواند خطر سرطانهایی نظیر سرطان پروستات، ریه، روده و سینه را کاهش دهد.
انتهای پیام/