محمدرضا اعتمادی متخصص خون شناسی و سرطان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: کم خونی ناشی از فقر آهن شایعترین نوع کم خونی است و هنگامی بروز میکند که بدن به میزان کافی آهن دریافت نمیکند.
وی با بیان اینکه غذاهای حاوی آهن کافی میتوانند خطر کم خونی را برطرف کنند، تصریح کرد: البته برخی از مواقع مصرف مواد غذایی خاصی میتواند موجب کم خونی شود حال آنکه مواد غذایی حاوی آهن نیز به اندازه مصرف شده است.
اعتمادی تاکید کرد: نوشیدن چای و قهوه همراه با وعدههای غذایی، جذب آهن در بدن را با مشکل مواجه کرده و از این طریق موجب بروز یکی از شایعترین بیماریها و اختلالات یعنی همان کم خونی میشود.
وی خاطرنشان کرد: مواد غذایی نظیر گوشت گاو، صدفهای خوراکی، اسفناج، عدس، سیب زمینی کباب شده، تخم آفتابگردان و برخی از مواد معدنی حاوی آهن خوبی هستند.
اعتمادی یادآور شد: البته نباید در مصرف مواد غذایی فوق زیاده روی کرد چرا که برخی از این مواد میتوانند عوارضی برای بدن به ویژه بر روی دستگاه گوارش داشته باشند.
انتهای پیام/