"ناصر محمودی فرد" درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن توضیحاتی در خصوص این مکان تاریخی و مذهبی پرداخت و گفت: طبق اسناد و مدارکی که از سال های گذشته وجود دارد و به ثبت نیز رسیده است، این مکان متعلق به شهرستان دماوند بوده و هیچ گونه ابهامی نیز در اسناد دیده نمی شود.
وی به اقدام اخیر مسوولان شهرستان آمل و استان مازندران اشاره کرد و گفت: قطعا مسوولان استان مازندران و شهرستان آمل به دنبال انجام کاری خلاف قانون نیستند و اگر معتقد به قرار گیری این منطقه در محدوده شهرستان آمل می باشند باید با سند و مدرک و ارائه به وزارت کشور وارد طرح و نظر شوند نه آنکه با اخطار، پلمپ، جمع آوری تابلو حوزه دماوند و ... سعی در ایجاد بی نظمی کنند.
این مقام مسوول ضمن تاکید بر اینکه امامزاده هاشم (ع) قطعا برای شهرستان دماوند است، خاطرنشان کرد: اقدامات خلاف قانون و ایجاد تشویش، موجب تحریکهای اجتماعی و بروز آسیبهایی به وضعیت فعلی دو شهرستان دماوند و آمل می شود که قطعاً تبعات جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.
فرماندار شهرستان دماوند از ارسال نامه استاندار تهران به وزیر کشور درباره مسائل مربوط به امامزاده هاشم (ع) خبر داد و گفت: در این نامه توضیحات کاملی مبنی بر وجود امامزاده هاشم (ع) در حوزه استحفاظی شهرستان دماوند با ارائه مستنداتی بر اساس تقسیمات جغرافیایی ارسال شده و اگر قرار است که امامزاده هاشم (ع) از استان تهران به استان مازندران انتقال یابد، این موضوع باید فقط از طریق مراجع قانونی صورت گیرد.
شایان ذکر است چند سالی است که مسئولان شهرستان آمل ادعا میکنند که بقعه مبارک امامزداه هاشم (ع) متعلق به این شهرستان است و این درحالی است که این مکان که دقیقا در مرز ما بین استان تهران ومازندران در جاده هراز قرار گرفته تنها 16 کیلومتر با شهر رودهن در استان تهران و تقریبا 110 کیلومتر با آمل در استان مازندران فاصله دارد و تمامی امورات جاری و دولتی این مکان توسط نهاد های خدمات رسان رودهن صورت می پذیرد.
گفتنی است چندی پیش عده ای از اهالی و مسئولان آمل اقدام به جمع آوری تابلو های شهرستان دماوند در امامزاده هاشم (ع) نموده بودند.
انتهای پیام/ز