یکی از خوراکی‌های بسیار پرطرفدار دنیا دارای خواص طبیعی است که می‌تواند به تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلاء‌ به آلزایمر کمک کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان دریافتند مصرف روغن ماهی می‌تواند به تقویت حافظه افراد تنها پس از 6 ماه از مصرف کمک فراوان کند.

گفتنی است، مکمل‌های غنی از امگا 3 باعث پیوند قوی بین سلول‌های عصبی مغزی می‌شوند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات انجام شده بهترین منبع برای امگا 3 ماهی سالمون و انواع ماهی‌های روغنی است.

کارشناسان اعتقاد دارند، مکمل‌های غنی از امگا 3 باعث جلوگیری از سرعت و یا حتی پیشرفت بیماری آلزایمر در سالمندان می‌شود.



انتهای پیام/

برچسب ها: آلزایمر ، مغز ، ماهی ، امگا3
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار