مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف کرفش "کوهی و کدو" سبب کاهش فشار خون و چربی خون افراد میشود اما برای کاهش میزان آن نباید به تنهای بر مصرف این مواد تاکید کرد.
وی افزود: پتاسیم موجود در کرفس کوهی و کدو به کاهش فشار خون افراد کمک میکند، مصرف این مواد غذایی در کنار استفاده از داروها برای کنترل چربی و فشارخون توصیه میشود و مصرف کدو و کرفس کوهی به دلیل آنکه به میزان زیادی نخواهد بود به کنترل این بیماریها کمکی نمی کند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: همچنین کدو و کرفس کوهی به وسیله جذب چربی خون در افراد میتواند میزان آن را در بدن کاهش دهد، هرچند تاکنون تاثیرات دیگر این مواد غذایی بر بدن شناخته نشده است.
انتهای پیام/