وی افزود: صنایع متعدد در زمینه های مختلف از صنایع غذایی تا صنایع پالایشگاهی و فولاد در ارس فعال و در حال احداث هستند و به جهت كثرت متقاضیان برای سرمایه گذاری در این منطقه، موضوع واگذاری زمین با مشکل روبرو شده و اراضی جدید در دست آماده سازی است.
وی رونق فعالیتهای اقتصادی در منطقه آزاد ارس را موجب اشتغالزایی بیشتر در استان، رشد اقتصادی کشور و بهبود وضعیت معیشت مردم عنوان کرد و اظهار داشت: منطقه آزاد ارس پتانسیل بزرگی برای شمال غرب کشور و در راستای توسعه تولید و صنعت و گام برداشتن در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی بوده و ظرفیتی کم نظیر برای افزایش سهم استان آذربایجان شرقی از اقتصاد ملی است.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: اکثر سرمایه گذاران ارس با سرمایه های شخصی اقدام به فعالیت کرده اند اما مشکل اصلی تولیدکنندگان کشور تامین سرمایه در گردش است.
رحمانی اضافه کرد: امروزه در اکثر کشورهای دنیا مهم ترین هدف نهادهای حمایت مالی تامین سرمایه در گردش تولیدکنندگان است و این در حالی است که با رشد روزافزودن سرمایه گذاری در ارس و فعاليت کارخانجات متعدد، ظرفیت ایجاد ارزش افزوده بالا و اشتغالزایی مناسب در منطقه آزاد ارس وجود دارد كه لازم است مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه واحدهای متعدد تولید فرآورده های نفتی در ارس فعال هستند و این منطقه به یک کارگاه بزرگ اقتصادی و عمرانی تبدیل شده است، تصریح کرد: بدون شک موضوع قیمت گذاری نفت ارایه شده به واحدهای پالایشگاهی را در اولویت پیگیری و تشکیل جلسه با مسؤلان مربوطه قرار خواهيم داد.