به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، حبیبالله رجبلی اظهار کرد: در 9 ماه سال جاری وقوع انواع جرائم در فضای مجازی گلستان 85 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: اما با وجود این افزایش، 96 درصد از این جرائم توسط کارشناسان و متخصصان پلیس فتای گلستان کشف شده است.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گلستان خاطرنشان کرد: از کل پروندههای تشکیل شده در پلیس فتای گلستان 55 درصد پروندهها مربوط به جرائم مالی بوده که بیشترین پروندهها را به خود اختصاص داده است.
رجبلی بیان کرد: جرائم غیراخلاقی و هتک حیثیت و نشر اکاذیب نیز به ترتیب 11 درصد و 19 درصد از پروندههای تشکیل شده در پلیس فتای گلستان را در 9 ماه سال جاری به خود اختصاص داده و 15 درصد باقیمانده نیز مربوط به سایر جرائم است.
وی اضافه کرد: کسب منافع مالی، سرگرمی و کنجکاوی، انتقام جویی و مقاصد ضدفرهنگی و ضد اخلاقی مهمترین انگیزه مجرمان در انجام جرائم فضای مجازی است.
خانوادهها بر فرزندان نظارت کنند
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گلستان تصریح کرد: در بسیاری از جرائم فضای مجازی، در صورتی که قربانیان سادهترین نکات ایمنی و هشدارهای پلیسی را رعایت میکردند، دچار چنین مشکلاتی نمیشدند.
رجبلی گفت: برای مثال در جرائم مالی، توصیه پلیس این است که شهروندان به هیچ عنوان اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار افراد غیر قرار ندهند و در صورت اجبار، به سرعت نسبت به تغییر رمز عبور اقدام کنند.
وی تاکید کرد: توجه به تراکنشهای غیرعادی حتی به مبلغ بسیار پایین میتواند از وقوع جرم بزرگتر جلوگیری کند.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گلستان تاکید کرد: توصیه پلیس به کاربران اینترنت این است که بگذارید افرادی که در فضای مجازی به شما معرفی میشوند همان مجازی بمانند و به هیچ عنوان به سادگی به افراد در دنیای اینترنت اعتماد نکنید.
رجبلی اضافه کرد: پنهان ماندن شخصیت واقعی افراد در دنیای مجازی امری بسیار ساده است و افراد سودجو برای سوء استفاده از افراد از کوچکترین اطلاعات استفاده میکنند.
وی در پایان تاکید کرد: خانوادهها نظارت کامل و دقیقی را نسبت به عملکرد فرزندان خود در فضای مجازی داشته باشند و با نظارت دقیق سعی کنند تا فرزندانشان از اطلاعات مفید و امکانات آموزشی این فضا استفاده کنند تا در آینده با مشکلی مواجه نشوند.
انتهای پیام/م