اگر شما هم جزو افرادی هستید که به تازگی یک تلفن‌ همراه هوشمند خریده‌اید یا قصد دارید چنین دستگاهی بخرید و می‌خواهید با اقدامات اولیه پس از خرید تلفن همراه هوشمند آشنا شوید، این مطلب را تا انتها بخوانید.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ روز به‌ روز به کاربران تلفن‌های همراه هوشمند افزوده می‌شود و در این میان کاربرانی هستند که برای اولین‌بار به دنیای هوشمندها پا می‌گذارند و از این ابزارهای هوشمند و اقدامات اولیه برای استفاده از آنها شناخت کافی ندارند. اگر شما هم جزو افرادی هستید که به تازگی یک تلفن‌ همراه هوشمند خریده‌اید یا قصد دارید چنین دستگاهی بخرید و می‌خواهید با اقدامات اولیه پس از خرید تلفن همراه هوشمند آشنا شوید، این مطلب را تا انتها بخوانید. با توجه به این‌که تنوع دستگاه‌های هوشمند اندرویدی بسیار است، در این مطلب به شرح کلیات خواهیم پرداخت و از آموزش جزء به جزء در هر بخش معذوریم.

اقدامات ضروری پس از خرید دستگاه جدید اندرویدی

فعالسازی سیمکارت
اگر تبلت شما از سیمکارت پشتیبانی می‌کند، مکث نکنید. سیمکارت خود را وارد دستگاه کنید تا هنگام فعالسازی بتوانید تنظیمات مربوط به مخاطبان، تماس‌های تلفنی و شبکه دیتا را نیز انجام دهید. توجه داشته باشید جزئیات چگونگی دسترسی به خشاب سیمکارت در دفترچه راهنمای همراه محصول موجود است.

تنظیمات کلی
بسیاری از شرکت‌های سازنده محصولات مجهز به باتری با شارژ تقریبا 50 درصدی باتری همراه دستگاه این امکان را به شما می‌دهند تا پس از خارج‌سازی دستگاه از پک، براحتی از آن استفاده کنید. البته این کار برای جلوگیری از صدمه دیدن باتری در صورت نگهداری طولانی‌مدت در انبار نیز مفید است. با توجه به این شرایط، می‌توانید با خیال راحت دستگاه خود را روشن و از آن استفاده کنید (باتری‌های لیتیوم - ‌یونی و لیتیوم- ‌پلیمری به شارژ اولیه نیاز ندارند). پس از روشن کردن دستگاه ممکن است بوت شدن سیستم‌عامل کمی طول بکشد، زیرا برخی فایل‌های سیستمی برای اولین بار ایجاد می‌شود. در ادامه ویزارد کمکی و راهنمای تنظیمات دستگاه به شما نمایش داده می‌شود. در بیشتر موارد تنظیماتی مانند زبان، تاریخ، منطقه جغرافیایی و اطلاعات کاربری شما در سایت گوگل درخواست می‌شود. اطلاعات کاربری در گوگل برای دسترسی به سرویس‌های مختلف اندروید ازجمله فروشگاه محصولات اندرویدی (گوگل‌پلی) ضروری است.

شخصی‌سازی خانه
اندروید به یک صفحه اصلی یا همان خانه (Home) مجهز است. البته خانه شما می‌تواند چند اتاق نیز داشته باشد که دسترسی به اتاق‌ها با کشیدن صفحه اصلی به سمت چپ و راست میسر می‌شود. تغییر تصویر پس‌زمینه، تغییر برنامه‌ها و میانبرهای موجود روی صفحه و اضافه کردن ویجت‌هایی همچون نمایش وضعیت هوا از مواردی است که در شخصی‌سازی خانه می‌توانید استفاده کنید.

اقدامات ضروری پس از خرید دستگاه جدید اندرویدی

برای اضافه کردن برنامه‌ها به صفحه اصلی کافی است پس از مراجعه به فهرست برنامه‌ها روی آیکون برنامه مورد نظر فشار داده و انگشت خود را به همان حالت نگه‌دارید تا آیکون‌ها به حالتی معلق تبدیل شود. اکنون می‌توانید با کشیدن آیکون مورد نظر و رها کردن آن روی صفحه اصلی، آن را به خانه یا اتاق‌های همجوار آن منتقل کنید. تغییر تصویر پس‌زمینه یا افزودن ویجت نیز با فشردن انگشت روی بخش خالی صفحه اصلی امکان‌پذیر است. لانچر از دیگر مواردی است که می‌توانید تغییر دهید تا نمای کلی دستگاه اندرویدی شما تغییر کند.

باتری و کلیدها
پیش از نصب برنامه‌ها یک‌بار به Settings مراجعه کنید و هرجایی هر لامپی را که فکر می‌کنید بیهوده روشن است، خاموش کنید. منظورمان از لامپ‌های روشن همان کلیدهایی است که در بیشتر موارد به صورت رنگی در حالت فعال قرار دارند. وای‌ـ فای، شبکه دیتای موبایل، بلوتوث،NFC و... از مواردی است که با مدیریت آنها می‌توانید مصرف شارژ باتری را نیز مدیریت کنید تا نیازمند اتصال پی‌درپی دستگاه به شارژر نباشید.

لذت ببرید
مرحله پنجم فقط لذت بردن است. دستگاه شما آماده است تا از استفاده آن لذت ببرید.

  منبع:     Click  



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.