وی تصریح کرد: نگاه تخصصی و حرفهای در بحث تغذیه دام مهم است، اگر در دامداری به برخی مسایل تغذیهای توجه نشود، تولیدمثل کاهش مییابد برای مثال اسیدهای چرب باید در جیره غذایی اضافه شود چون فیزیولوژی دام را بهبود میبخشد.
بانان خجسته ادامه داد: تغذیه در مبکروارگانیسمهای شکمبه نشخوارکنندگان تاثیر دارد و دراین میان جمعیتاین میکرو ارگانیسمها مهم است و اگر در جیره غذایی اشتباهی حاصل شود، کاهش وزن و اُفت شیر و گوشت مشهود است.
مدیر گروه جانوری دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز یادآور شد: آموزش حرفهای به کارکنان دامداریها را باید از عوامل تاثیرگذار در افزایش شیر و گوشت قلمداد نماییم.
وی افزود: جیره غذایی و امور بهداشتی باید بر اساس وضعیت اقلیمیهر منطقه تعریف شود و کیفیت جیره غذایی هم در علوفه و هم در کنسانتره حائز اهمیت است.