آنچه در ذره بین این هفته گذشت
آنچه در ذره بین این هفته گذشت
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگارانخبرنگار 20:30 در اولین سوژه خود مسئله فرارهای مالیاتی میلیاردی را به ذره بین آورد.
به گفته رئیس دیوان محاسبات 20درصد پولدارها مالیات پرداخت نمیکنند و این امر نشانگر این است که این افراد راه فرار از مالیات را به خوبی میدانند و با درآمدهای زیاد باز هم مالیات نمید هند.
یوسفیان مولا نماینده مجلس در این خصوص گفت: بر اساس گزارشی مقام دوم و یا سوم وارد کننده خودروی کشور در هیچ یک از ادارات دولتی حتی یک برگ پرونده به عنوان سابقه ندارد و این به این معنی است که هیچ کس وی را نمیشناسد و فرار مالیاتی چنین فردی در سال چند میلیارد تومان است.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران در سوژه دوم خود از امضای مبادله ترجیحی با کشور ترکیه گفت، که بر اساس آن با یک سری تخفیفات کالا به این کشور صادر میکنیم و با یک سری تخفیفات به طرف ترک اجازه واردات میدهیم.نکته قابل توجه در این بین کالاهای صادر شده و وارد شده است.
غزنوی دبیر مجمع کارآفرینان در خصوص کالاهای وارد شده و صادر شده، اظهار کرد: بر اساس این مبادله آب تمیز، بادکنک، سیب زمینی، بادمجان، سرکه، آویشن و کلم از جمله مواردی است که با تخفیف تعرفهای به کشور ترکیه صادر میکنیم و از سوی دیگر ترکیه کالاهایی همچون لوازم خانگی، یخچال فریزر، اجاق گاز، میلگرد و صفحات آلومینیومی به کشورمان وارد میکند که لازم است دولت به این موضوع واکنش نشان دهد.
البته نعمتزاده وزیر صنعت نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: من در جریان این موضع نبودم و وقتی فهمیدم گفتم تا لیست را بیاورند و من خودم دو یا سه ساعت وقت گذاشتم و مجوز برگی از این موارد را از آقای اردوغان که به تهران آمده بود گرفتم و از وی خواستم که وزیر وی حرف ما را بپذیرد چرا که دیدم بعضی از این موارد تند است و آنها را تعطیل کردم.
خبرنگار 20:30 در سوژه بعدی خود تغییر شهریه ثابت دانشگاه آزاد را زیر ذره بین برد بر همین اساس دانشگاه آزاد که چند ماه پیش نشان داد در تغییر شهریه ثابت به شهریه متغیر هم آزاد است، دوباره شهریه ثابت را افزایش داد.
بر اساس گفته دانشجویان شهریه ثابت ترم اول حدود 400هزار تومان بوده است و ترم پیش به 500هزار تومان رسیده است و حالا برای ثبت نام ترم جدید شهریه 580هزار تومان است.
میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در این خصوص بیان کرد: دانشجویان قبول کردهاند که دانشجوی این دانشگاه هستند و دانشگاه آزاد دانشگاهی است که حیات و ممات آن به این شهریهها بستگی دارد.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران در سوژه آخر خود از چگونگی مدیر برتر بین المللی شدن گفت، مدیری که برای رسیدن به این هدف باید چند هزار یورو خرج کند.
به گفته صادر کنندگان نشان مدیر برتر بین المللی، 10 نفر از مدیران برتر در 10 صنعت مختلف و آن هم سالی یک مرتبه میتوانند این نشان را دریافت کنند، این نشان از بلژیک صادر میشود و هزینه آن 12هزار و 500یورو است.
برای دیدن فیلم اینجا کلیک کنید. انتهای پیام/