به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بخش عمدهای از اعتماد به نفس ما به احساس و تصویر ذهنی ما از خود بستگی دارد.
احساس موفقیت، برای تقویت و پرورش اعتماد به نفس ما تأثیر بسزایی دارد اما از این مؤثرتر، احساس رضایت خاطری است که ما از خودمان باید داشته باشیم.
هر آنچه که سبب میشود خودتان یا دیگران را خوشحال ببینید، احساسی است که در آن لحظه نسبت به خود دارید و خود آن پدیده به خودی خود نمیتواند شاد کننده باشد.
به عنوان مثال وقتی دانشآموزی بر اثر پشتکار و تلاش خود نمره خوبی میگیرد، در واقع خود آن نمره نیست که وی را شاد کرده بلکه احساس شایستگی و لیاقتی است که وی با گرفتن آن نمره عالی در خود میبیند و شادمانی را برایش به وجود میآورد.
شما برای آنکه از اعتماد به نفس کافی و مناسبی برخوردار باشید باید از خودتان رضایت داشته باشید پس لازم است در احساس خود دگرگونی مثبت نسبت به خود حاصل کنید.
سوای رسیدن به این هدف باید ذهنیت مثبت و تصویرسازی مناسب از خود داشته باشید.
همچنین تمرینهای مناسب برای تقویت اعتماد به نفس میتواند در شما نوعی احساس خوشایندی را ایجاد کند.
هر گونه عدم توجه به خود میتواند منشاء احساس نارضایتی در وجودتان باشد که باید آن را رها کنید.
هنگامیکه در موضوعی به موفقیت نرسیدید، شکست شما چندان مهم نیست، بلکه آنچه اهمیت دارد این است که شما شکست را چگونه تلقی کنید.
به عنوان مثال میتوانید آن شکست را یک ضربه مهلک و جبران ناپذیر پنداشته و سخت افسرده شوید و یا میتوانید به جای این تفکر و رفتار نامناسب، راه صحیح را انتخاب کرده و شکست خود را تجربه بزرگ و گرانبها تلقی کنید.
اگر میخواهید از اعتماد به نفس کافی برخوردار شوید، باید از هرگونه احساس عدم رضایت در مورد خود اجتناب ورزیده حتی در مواقع شکست آن را به شیوه خوشایندش در نظر گرفته و به عنوان تجربه گرانبهایی برای پیشبرد صحیح اهدافتان در نظر بگیرید.
بنابراین نسبت به جسم، روح، رفتار و زندگی خود احساس منفی نداشته باشید. بلکه احساس خوبی داشته و آن را تقویت کنید.
گزارش از ایده مفرح
انتهای پیام/