سرباز آسمانی فرشته طاها در حسرت معشوق رضوانی‌اش و آغوش پروردگار عالمیان و همنشین با پادشاهان عرش الهی دیدگان را ارغوانی می‌کند....

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بارش باران‌های ارغوانی دیده‌ها را جنتی می‌کند، ریزش گلبرگ‌های شقایق‌ها و لاله‌های رضوانی بوستان عرش الهی، زمین و آسمان را بهشتی می‌کند.
 
بارانی از بلورهای ارغوانی یاقوت‌ها و عقیق‌های رضوانی بوستان عرش الهی و  دریای بی کران جنتیان را به عالمیان ارزانی می‌دارد.

بغض عجیبی سینه عاشقان و ستاره‌های طاها و غنچه‌های بوستان عرش الهی را در برگرفته است.

آن روز که  عاشقی در پی معشوقش به دیار غربت می‌رود اما ابلیسیان با تیغ جفای خود او را در حسرت دیدار معشوق تا روزگار رستاخیز آرزومند خواهند کرد.

او در دنیای جنتی خود در آرزوی وصال معشوق به آغوش پرورگار خود می‌رود.

پرواز آسمانی و رضوانی که هم نشینی با شاه نبوت و شاه ولایت در بوستان عرش الهی را در بر داشت...!؟

آری امروز سالروز وفات بانوی دو عالم حضرت فاطمه معصومه(س) دختر گرامی امام موسی کاظم(ع) و خواهر بزرگوار امام رضا(ع) است.

خواهری که به عشق برادر به دیار غربت رفت اما در حسرت و ‌آرزوی  دیدار برادر به آغوش پروردگار عالمیان رفت.

روحش شاد و یادش گرامی باد!

سلام و درود پروردگار بر حضرت فاطمه معصومه(س) باد...!؟

*با حضرت معصومه(س) بیشتر آشنا شویم


حضرت فاطمه معصومه(س) در نخستین روز ماه ذی القعده سال 173 هجری قمری در شهر مدینه دیده به جهان گشود.

آن حضرت(س) در سنین کودکی با مصیبت شهادت پدر گرامی خود در  جشن هارون در شهر بغداد مواجه شد از آن پس تحت مراقبت و تربیت برادر بزرگوارش امام رضا(ع) قرار گرفت.
 
در سال 200هجری قمری در پی اصرار و تهدید مامون عباسی سفر تبعید گونه امام رضا(ع) به مرو انجام شد و امام(ع) بدون اینکه کسی از بستگان و اهل بیت خود را به همراه ببرند راهی خراسان شدند.

حضرت معصومه(س) به شوق دیدار برادر و ادای رسالت زینبی(س) یک سال بعد از هجرت  برادر گرامی‌شان با پیام ولایت به همراه عده‌ای از برادران و برادر زادگان به طرف خراسان حرکت کرد و در شهرهای مختلف با استقبال مردم مواجه شد.

حضرت معصومه(س) به همراه عمه بزرگوارشان حضرت زینب(س) با ادای وظیفه رسالت خود پیام مظلومیت و غربت برادر گرامیشان امام رضا(ع) را به مردم مومن و مسلمان می‌رساندند و مخالفت خود و اهل بیت(ع) با حکومت حیله گر بنی عباس را اظهار می‌کرد.

به همین دلیل هنگام رسیدن کاروان حضرت معصومه(س) به شهر ساوه عده‌ای از مخالفان اهل بیت(ع) که دارای پشتیبانی ماموران حکومت بودند سر راه ایشان را گرفتند و با همراهان آن حضرت(س) وارد  جنگ شدند در این جنگ عده بسیاری از مردان کاروان به شهادت رسیدند، بنابر برخی روایات حضرت معصومه(س) را نیز مسموم کردند.

بعد از این واقعه حضرت معصومه(س) بر اثر اندوه و غم زیاد از این ماتم و یا بر اثر مسمومیت از زهر جفا بیمار شدند و چون دیگر امکان ادامه راه به طرف خراسان نبود قصد شهر قم و اقامت در این شهر را  کرد.

بزرگان شهر قم هنگامی که از خبر مسرت بخش حضور حضرت معصومه(س) با خبر شدند به استقبال آن حضرت(س) شتافتند.

در حالی که موسی بن خزرج بزرگ خاندان اشعری زمام ناقی حضرت (س) را به دوش می‌کشید و عده فراوانی از مردم پیاده و سواره گرداگرد کژابه آن حضرت(س) در حرکت بودند.

روز 23 ربیع الاول سال 201هجری قمری وارد شهر قم شدند و در محلی که امروز به میدان میر شتر آن حضرت(س)در جلو در منزل موسی بن خزرج زانو زد و افتخار میزبانی حضرت معصومه(س) نصیب او شد.

سرانجام آن حضرت(س) به مدت 17روز در این شهر زندگی کرد و در  این مدت مشغول عبادت و راز و نیاز با پروردگار متعال بود و در روز دهم ربیع الثانی سال 201هجری قمری در شهر قم به آغوش  پروردگار عالمیان رفت و پیکر گرامی ایشان در شهر قم به خاک سپرده شد.

گزارشی از زهره کلهر

انتهای پیام/
برچسب ها: فاطمه معصومه ، عاشق ، ربیع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار