نهمین روز سی و سومین جشنواره فیلم فجر فیلم های «ایران برگر» و جامه دران نمایش داده می‌شود.

به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران؛ نهمین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر با فیلم «ایران برگر» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی که در بخش سودای سیمرغ جشنواره سی و سوم است در ساعت 10 صبح نمایش داده می‌شود. 

طرح «ایران برگر» متعلق به جوزانی است که فیلمنامه آن توسط محمدهادی کریمی و مسعود جعفری جوزانی به طور مشترک نوشته شده است.

داستان اين فيلم درباره فتح‌ ا... خان و امرا... خان است که براي پيروز شدن در انتخابات شورا‌ها در يک روستا با يکديگر رقابت مي‌کنند.

علي نصيريان، محسن تنابنده، احمد مهران فر، حميد گودرزي، هادي کاظمي، سحر جعفري جوزاني، نيوشا ضيغمي، شهره لرستاني، گوهر خيرانديش، محمدرضا هدايتي، فريبا متخصص، فتح‌ا... جعفري جوزاني، اسماعيل خلج، حميدرضا حيات، سياوش چراغي‌پور، سميه نجومي، هاشم روحاني، مير طاهر مظلومي، اکبر رحمتي، صادق توکلي، رادمهر کشاني، سيروس ميمنت، منصور نوبخت، محمدباقر کريم‌پور، بهرام افشاري، رضا عشقي، سعيد دليري، محمد صادق‌پور، سودابه گودرزي از جمله بازيگران «ايران برگر» هستند.

«سمفونی استیضاح» به کارگردانی محمدعلی شعبانی مستندی است که در نیمروز روز نهم جشنواره ساعت 13 در بخش سینما جقیقت نمایش داده می شود. 

مستند ۷۰ دقیقه‌ای «سمفونی استیضاح» به کارگردانی محمدعلی شعبانی، فیلمی پرچالش و انتقادی در مورد شهید عبدالحمید دیالمه است که در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس تهیه شده است.

شعبانی پیش از این گفته است، «سمفونی استیضاح» فیلمی سیاسی است و این فیلم به خیلی از گره‌های سیاسی دهه ۶۰ می‌پردازد.
کارگردان مستند «ملی بودن کارت» از یک سال و نیم تحقیق و تولید این مستند گفته است و آنچه در طول فیلم هویدال ست، بر مدار واقعیت نقش بسته است.

محمد علی شعبانی فرزند مرتضی شعبانی فیلمبرداری مجموعه سید مرتضی آوینی است.  

فیلم سینمایی «جامه دران» اولین فیلم سینمایی حمیدرضا قطبی ساعت 14:15 در بخش نگاه نو به نمایش درمی‌آید.

این فیلم درباره زنی به نام شیرین است که در مراسم ختم پدرش به روابط جدیدی در زندگی او پی می برد و حقایقی تازه را کشف می کند.

جمال ساداتیان نیز تهیه کنندگی این فیلم را برعهده دارد و مهتاب کرامتی، مصطفی زمانی، پگاه آهنگرانی، افسر اسدی، محمود بهروزیان، فرزانه نشاط خواه و الهام نامی از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

«مردی که اسب شد» به کارگردانی امیرحسین ثقفی تنها فیلم سینمای هنر و تجربه در این روز است که در ساعت 16:30 نمایش داده خواهد شد.

در خلاصه داستان این فیلم که برای اولین بار اعلام می‌شود آمده است که «مردی که اسب شد»قصه ی عشق  یک پدرو دختر را به تصویر کشیده است.

لیست بازیگران این فیلم هم شامل محمود نظرعلیان، لوون هفتوان، مزدک میرعابدینی و ملیسا ذاکری است که در این فیلم ایفای نقش کردند.

عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: نویسنده و کارگردان:امیر حسین ثقفی،مدیر فیلمبرداری:امین جعفری،تدوین:مستانه مهاجر،طراح صحنه و لباس:شراره سروش،طراح چهره پردازی:محمد رضا قومی،صدابردارهمزمان:محمد حبیبی،دستیار اول کارگردان:کاوه قاسم زاده منشی صحنه:فاطمه ثقفی ،دستیار دوم کارگردان:محسن بهجت،برنامه ریز:بابک اعطا، ،عکاس و تصویر بردار پشت صحنه:سید احمد محمدی،مشاور رسانه ای:بهناز شیربانی،جلوه های های ویژه میدانی:حمید رسولیان،محمد رسول زاده ،گروه فیلمبرداری:سعید خادمی،داریوش طاهری،مرتضی نوجوان رحمانی،علی جعفری،مهرداد کاظمی،امیر عطا قنبری جاوید،دستیاران صحنه:امید حاج حسینی،حامد سلیمی،اجرای گریم بانوان:سلماز صدرالشرافی،مدیر تدارکات:امیر فراهانیان،گروه تدارکات:حسین آذر برا،علی آرخی،دستیارجلوه های ویژه:امیر خیری رازیان،حمل و نقل:عباس محمدی،علی ایری،علی آرخی،سید رضا خالق پناه،عماد. ساخت دکور:محمد حسن بهشتیان ،احمد صنعت کار.راننده سینه موبیل:نازنینی،هماهنگی هنروران:علی ایری،پشتیبانی تجهیزات:بنیاد فارابی،شرکت پیروز گستر،مدیر تولید:علیرضا احمدی کیا،مجری طرح و تهیه کننده:علی اکبرثقفی.

«شاهزاده روم»  به کارگردانی هادی محمدیان پنجمین فیلم روز نهم جشنواره در بخش نگاه نو (خارج از مسابقه) است که در ساعت 19 نمایش داده خواهد شد.

داستان این انیمیشن درباره پرنسسی مسیحی و پاکدامن به نام ملیکا نوه قیصر کبیر روم است که دست سرنوشت او را به بلاد اسلامی می‌آورد و در نهایت مادر امام عصر عجل‌الله می‌شود.

این انیمیشن، داستانی بین‌ادیانی دارد و یک شرکت لبنانی با همکاری و حمایت از این فیلم انیمیشنی، قرار است نسخه عربی آن را علاوه بر کشور لبنان در دیگر کشورهای خاورمیانه به اکران درآورد.

کارشناسی تاریخی و مذهبی این انیمیشن زیر نظر مطهری‌نیا استاد دانشگاه امام صادق (ع) انجام شده است. 

همچنین در این انیمیشن سینمایی حدود 100 متخصص در حوزه‌های مختلف ایفای نقش کرده‌اند که برخی عوامل آن عبارتند از تهیه کننده: حامد جعفری، مدیرتولید: مهدی پاکدل، تدوین: حسن ایوبی، موسیقی: آریا عظیمی نژاد، مدیر دوبلاژ: ناصر تهماسب، کارگردان: هادی محمدیان.

این انیمیشن سینمایی در موسسه فرهنگی هنری هفت سنگ و موسسه فرهنگی هنری سلوک افلاکیان تهیه شده است.

آخرین نمایش روز نهم جشنواره فیلم فجر به فیلم «ابوزینب» به کارگردانی علی غفاری در بخش خارج از مسابقه اختصاص دارد و در ساعت 21:30 برای رسانه ها نمایش داده می شود.

«ابو زینب» یک درام عاطفی است که به موضوع مقاومت می‌پردازد. فیلم صحنه‌های اکشن خود را هم دارد اما فیلم جنگی به حساب نمی‌آید. محوریت فیلم یک خانواده لبنانی هستند که 35 سال پیش و زمان اشغال لبنان وجهه ای تازه از خود به نمایش می گذارند. در این بین تمرکز اصلی بر روی کاراکتر مادر خانواده است. 

فیلمنامه کار برگرفته از اتفاقی واقعی است که کار مشترک محمود غلامی از ایران و رضا اسکندر از لبنان است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.