قائم مقام وزیر کار و رفاه اجتماعی با اشاره به راهکاری کاهش آسیب‌ های اجتماعی، گفت: حوزه آسیب‌های اجتماعی طیف‌های متعددی از جمله کودکان و خانواده‌ها در بر می‌گیرد و در حال حاضر در حوزه کودکان مقوله بازی‌ها در کشور جدی است چرا که این مقوله موجب شده که کودکان ساعت‌های طولانی را به بازی اختصاص دهند و امید داریم که بتوانیم از مهد کودک‌ها کار را آغاز کنیم.

کاهش آسیب‌های ناشی از شبکه‌های اجتماعی در کودکان/ توزیع نوبت چهارم سبد امنیت غذایی
 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ابوالحسن فیروز آبادی قائم مقام وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه‌ سلسله‌ نشست‌های گفتگوی اجتماعی که با موضوع تاثیر شبکه‌های اجتماعی ماهواره امروز (سه شنبه) در معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد در جمع خبرنگاران در خصوص آسیب های ناشی از فضاهای مجازی اظهار کرد: یکی از وظایف وزارتخانه برخورد با آ‌سیب‌های اجتماعی است زیرا اخیرا با رشد فزاینده آسیب‌های اجتماعی مربوط به فضای مجازی مواجه شدیم  به طوری که طبق آ‌مارها از 1035جرم در حال حاضر به بالای 8هزار جرم رسیده‌ایم  و این آسیب‌ها موجب فروپاشی خانواده ها می‌شود.
وی در ادامه افزود: موضوعاتی که برای کودکان مطرح است دلیلی بود که بخشی را تحت عنوان آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی در معاونت رفاه وزارت خانه تشکیل و مطالعات اساسی در این مورد انجام دهیم که برگزاری این نشست از جمله یکی از اقداماتی است که بتوانیم به وسیله آن نظرات صاحب نظران در این حوزه‌ها را دریافت کنیم.
فیروز آبادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا راهکاری در این راستا برای کاهش آسیب‌ های اجتماعی دارید گفت: حوزه آسیب‌های اجتماعی طیف‌های متعددی از جمله کودکان و خانواده‌ها در بر می‌گیرد و در حال حاضر در حوزه کودکان مقوله بازی‌ها در کشور جدی است چرا که این مقوله موجب شده که کودکان ساعت‌های طولانی را به بازی اختصاص دهند و امید داریم که بتوانیم از مهد کودک‌ها کار را آغاز  کنیم.
قائم مقام وزیر رفاه تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حوزه خانواده هم اکنون آمار صحیحی نداریم اما به عنوان مثال در غرب و آمریکا آمارها نشان می‌دهد که از هر پنج طلاق یک طلاق مربوط به فیس‌بوک است.
وی افزود: ‌در ایران در این خصوص اقدامی صورت نگرفته و تنها تحقیقات دانشگاهی آن هم به صورت جزیی انجام شده اما این موضوع می‌تواند اثرگذار باشد که امیدواریم با کمک سایر نهادها مطالعاتی در این راستا داشته باشیم تا از عوارض ناشی از این موضوع که می‌تواند هزینه‌های اجتماعی  و اقتصادی در کشور داشته باشید جلوگیری کنیم.
 
قائم مقام وزیر رفاه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه تصریح کرد: انقلاب اسلامی موجب رهاسازی نیروهای بزرگ اجتماعی در کشور بشد به عنوان مثال موجب افزایش نقش خانم‌ها در جامعه و توسعه مطالعات علمی و دانشگاهی در کشور شد.
وی ادامه داد: شبکه‌های اجتماعی نو فضای مجازی باید توسعه پیدا کند اما باید سعی کنیم عوارض ناشی از آن را در خانواده‌ها و کودکان به  حداقل برسانیم.
 
وی در پایان در خصوص سبد امنیت غذایی عنوان کرد: اعتبار کلی سبد امنیت غذایی1200میلیارد تومان است که سه مرتبه به خانواده‌ها توزیع شده و در نوبت چهارم نیز خانواده‌ها میتوانند سبد امنیت غذایی را دریافت کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آسیب ، شبکه ، اجتماعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار