سیر حاوی ترکیبات آنتی اکسیدان‌های بسیار مفید است که علاوه بر کاهش احتمال ابتلا به برخی از بیماری‌های ویروسی و میکروبی، سیستم قلب و عروق را نیز به میزان قابل توجهی تقویت می‌کند.

حمیدرضا کثیری، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: سبزی‌ها تاثیر بسیار خوبی بر روی مغز و اعصاب و قلب و عروق دارند که از مهمترین آنها می‌توان به اسفناج، کلم و کاهو اشاره کرد. 

وی گفت: اگرچه سیر نیز تاثیرات بسیار خوبی بر روی بدن دارد، اما کمتر از خواص مفید آن بر روی اندام‌ها و بافت‌های مختلف بدن صحبت می‌شود. 

کثیری، تاکید کرد: سیر حاوی ترکیبات آنی اکسیدان‌های بسیار مفید است که علاوه بر کاهش احتمال ابتلا به برخی از بیماری‌های ویروسی و میکروبی، سیستم قلب و عروق را نیز به میزان قابل توجهی تقویت می‌کند. 

وی با اشاره به اینکه سیر خام و خرد شده بیشترین اثرات مفید را دارد، تصریح کرد:‌البته سیر پخته نیز اثرات خوبی دارد که همچنان این نوع سیر مانند نوع خام آن، برای بهبود عملکرد سیستم قلبی و عروقی مفید است. 

کثیری، خاطر نشان کرد: ترکیبات ضد ویروسی و ضد باکتری سیر به اندازه‌ای است که احتمال بسیاری از بیماری‌ها نظیر سرما خوردگی با مصرف این ماده، به شدت کاهش می‌یابد و همچنین روند درمان بیماری نیز تا حد زیادی تسریع می‌کند.



انتهای پیام/ 

برچسب ها: قلب ، سیر ، سیستم ایمنی ، عروق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.