به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، «محسن رفیق دوست» در سخنرانی قبل از خطبههای نمازجمعه امروز تهران، با بیان اینکه امام راحل در پیروزی انقلاب سه هدف را برای قیام خود ترسیم کرده بود، گفت: هدف اول امام پیروزی اسلام در ایران و تغییر حکومت از ستمشاهی به اسلامی بود.
رئیس اسبق بنیاد مستضعفان و جانبازان هدف دوم امام را بیداری کشورهای اسلامی خواند و هدف سوم را جهانی شدن اسلام در تمام دنیا بیان داشت.
وی مبنای حرکت امام را بر تودههای مردم برشمرد و تصریح کرد: حرکتهایی که در آن زمان موجود بود و با نظام طاغوت مبارزه میکردند، فقط با شاه مشکل داشتند و این نوع مبارزات مورد قبول امام نبود.
رفیق دوست با تاکید بر اینکه امام قیام خود را با مردم شروع کرد، اظهار داشت: امام معتقد بود اگر توده مردم عوض نشوند، خدا برای آنها تغییر ایجاد نخواهد کرد و برهمین اساس امام حرکت خود را با تغییر در تودههای مردم شروع کرد و نتیجه آن حرکت کشتار عظیم طلاب قم بود.
وی در ادامه واکنش امام به این حادثه را زیرکی خواند و گفت: درپی این حادثه امام برای به حرکت آوردن تودههای مردم تصمیم جدی تری گرفت و قیام ۱۵ خرداد به وجود آمد و هزاران نفر را به خاک و خون کشیدند و مجبور شدند امام را آزاد کنند.
رفیق دوست با اشاره به اینکه امام در سال ۴۷ آنچه را که میخواست ۱۰ سال بعد در ایران بپا دارد به عنوان درس در حوزههای علمیه برای طلاب بیان کرد، گفت: امام درس حکومت اسلامی و ولایت فقیه را در آنجا به طلاب آموزش داد و از آنجا این دروس به ایران انتقال یافت.
رئیس اسبق بنیاد مستضعفان و جانبازان در ادامه به ماجرای درخواست نهضت آزادی برای دیدار خصوصی با امام اشاره کرد و گفت: در سال ۴۲ شاهد بودیم که رهبران نهضت آزادی به قم آمدند و از امام درخواست ملاقات حضوری کردند و امام گفت با هیچ کس ملاقات خصوصی ندارم و آنها باید بیایند در بین مردم بنشینند.
رفیق دوست با بیان اینکه آنها در این موقعیت دیگر تحمل امام را نداشتند، اظهارداشت: آنها با اقدامی احمقانه و با نام مستعار در ۱۷ دیماه ۵۷ علیه امام در روزنامه اطلاعات مطلب نوشتند و در ۱۹ دی، قیام مردم قم به بار نشست.
وی با بیان اینکه وقتی در قانون اساسی جایگاهی برای ولایت فقیه نوشته شد، به جملهای از بازرگان در این خصوص اشاره کرد و بیان داشت: بازرگان آن موقع گفت؛ این قبا (ولایت فقیه) فقط به قامت حاج آقا روح الله برازنده است و خدا رحمت کند او را که امروز این قبا بر تن مقام معظم رهبری است و بیداری اسلامی در زمان نایب ایشان در سایر کشورها رخ میدهد.
رفیق دوست با یادآوری تلاشهای آمریکا برای ایجاد یک کودتا در سالهای اولیه انقلاب گفت: آنها خواستند توسط آیزنهاور کودتا بپا کنند اما نتوانستند، زیرا این انقلاب با تمام انقلابهای تاریخ متفاوت بود.
وی ادامه داد: ما در طول تاریخ انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب اکتبر شوروی، انقلاب افسران مصر و انقلاب مردم الجزایر علیه فرانسویها را داشتیم، اما اکنون آثار مفیدی از آن انقلابها نمیبینیم، اما انقلاب ایران چون بر سه پایه ایدئولوژی، مردم و رهبری بنا شد، پایدار ماند.
رفیق دوست اظهارداشت: ۳۶ سال از انقلاب گذشته و چند روز دیگر دنیا خروش مردم در دفاع از انقلاب را شاهد خواهند بود، زیرا امام از ابتدای حرکت یک کلمه مقدس را به عنوان محور حرکت قرار داد و آن کلمه محوری وحدت بود.
رئیس اسبق بنیاد مستضعفان و جانبازان با بیان توطئه جهان غرب در تصاحب انقلاب مصر، گفت: درست است که انقلاب مصر را دزدیدند، اما آن انقلاب خاموش نخواهد شد.
رفیق دوست در ادامه به تلاشهای جهان غرب برای تصاحب انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: در سال ۷۸ این توطئهها فوران کرد و ملت در آن سالها آنها را بر سر جایشان نشاندند! آنها ۱۰ سال دیگر صبر و برنامه ریزی کردند و در سال ۸۸ با قدرت و پشتوانه بیشتر و خوشحالی آمریکا و اسرائیل به میدان آمدند و فکر میکردند نسل سوم ایران از این انقلاب چیزی نمیداند و نسل اینترنت، وایبر و...است.
وی با یادآوری اقدامات شنیع جریان سبز در روز قدس ۸۸ که مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان بود، گفت: در آن روز به خیابانها آمدند و شعار «نه غزه، نه لبنان» سردادند و بار دیگر بعد از آن به نقطهای حمله کردند که نقطه بقا و عشق ملت ما به آن متمرکز شده بود و آن عاشوراست، عاشورایی که در طول سال حتی مسیحیان هم در آن روز عزاداری میکنند ولی آنها به تمسخر عاشورا پرداختند و دیدیم که ملت ایران چگونه در حماسه تاریخی ۹ دی به خیابانها آمدند و بساط آنها را برچیدند.
انتهای پیام/