به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سیدعلی موسوی درباره مهمترین ظرفیتهای شهرستان قزوین اظهار داشت: در سفر مقام معظم رهبری به استان قزوین ایشان نگاه توسعهای به شهرستان قزوین را در بحث کشاورزی دیده بودند و دشت قزوین را به عنوان یکی از مستعدترین دشتهای کشاورزی کشور مطرح کردند.
وی افزود: این در حالی است که قزوین در بسیاری از محصولات کشاورزی در کشور رتبههای بالایی دارد که از این محصولات میتوان به زیتون و فندق به عنوان رتبه دوم، زغال اخته رتبه نخست و گیلاس به عنوان رتبه سوم اشاره کرد که برخی از آنها به صورت ارگانیک کشت میشود.
فرماندار قزوین عنوان کرد: شهرستان قزوین از لحاظ گیاهان دارویی مانند گلگاوزبان رتبه خوبی را در کشور دارد و امیدواریم وضعیت کشاورزی قزوین با توجه به افزایش ماشینآلات صنعتی بهتر شود که این امر مستلزم مشارکت دستگاههای مربوطه و خود کشاورزان است.
وی با اشاره به ضرورت کشت محصولات سالم و بدون استفاده از کودهای شیمیایی گفت: کشت محصولات ارگانیک نیز باید در دستور کار قرار گیرد چراکه محصولات کشاورزی و مواد غذایی ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد.
موسوی با اشاره به ظرفیت گردشگری استان نیز خاطرنشان کرد: شهرستان قزوین از نظر گردشگری موقعیت ویژهای دارد و از نظر ثبت آثار تاریخی جزو شهرستانهای برتر کشور قرار دارد که از این ظرفیت باید در راستای ایجاد توسعه پایدار و اشتغال استفاده کرد.
وی تصریح کرد: از آثار تاریخی معروف شهرستان قزوین میتوان از بزرگترین آبانبار تک گنبدی و بزرگترین کاروانسرای درون شهری در کشور به نام سعدالسلطنه نام برد که باید بیش از پیش به گردشگران معرفی شود.
فرماندار قزوین تاکید کرد: شهرستان قزوین از لحاظ طبیعی هم دارای موقعیت ویژهای دارد که از این حیث میتوان از تنوع آبوهوایی الموت، دریاچه اوان، مناطق حفاظت شده در الموت و طارم نام برد.
موسوی گفت: شهرستان قزوین از لحاظ صنعتی موقعیت مطلوبی ندارد و صنایع استان قزوین بیشتر در شهرستان البرز و آبیک تمرکز یافته است.
انتهای پیام/م