به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ محمد صادق چيت ساز افزود: در بازار داخلي هم هر کيلوگرم شمش فولاد از 1700 تومان به 1350 تومان رسيده که در مقايسه با سال گذشته 20 درصد کاهش قيمت داشته است اما هزينه هاي حامل هاي انرژي و دستمزد و ديگر موارد افزايش نشان مي دهد.
وي گفت: اوکراين و روسيه هم که از توليد کنندگان و صادرکنندگان عمده فولاد هستند، مازاد توليد دارند و بازارهاي هدف اين کشورها به دليل کاهش ارزش روبل از اين محصولات استقبال مي کنند چون هزينه واردات از اين کشورها کاهش يافته است.
چيت ساز در گفتگو با راديو اقتصاد گفت: دولت هم سياست مهار نرخ تورم را در اولويت قرار داده که به معني سياست انقباض پولي است و طرح هاي عمراني را تحت تأثير قرار مي دهد و اميدواريم دولت تدبير و اميد در سال آينده رونق بخش توليد و ساخت و ساز را در اولويت قرار دهد.
عضو هيئت مديره اتحاديه فولاد و آهن افزود: بازار آهن آلات و فولاد منتظر تحريک طرف تقاضاست و شرکت هاي فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن اصفهان و فولاد خوزستان و چند شرکت خصوصي براي صادرات به کشورهاي همسايه همچنين عراق و افغانستان تلاش خوبي دارند اما با توجه به افت قيمت جهاني نفت و کاهش قيمت ها، ادامه اين روند به سياست هاي حمايتي دولت نياز دارد و بايد با هوشمندي خاصي سياست گذاري شود.
انتهای پیام/