بدن در واکنش به قند بالای خون، انسولین ترشح می‏ کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،"خانمی با اضافه وزن هستم اما با دیدن شیرینی نمی‏ توانم جلوی خودم را بگیرم. داشتن این عادت چه عوارضی خواهد داشت؟"
 
وقتی فردی یک ماده غذایی شیرین به‌خصوص با اندیس‌گلایسمی بالا مصرف می‏کند، قند خونش به سرعت بالا می ‏رود. بدن در واکنش به قند بالای خون، انسولین ترشح می‏ کند تا آن را به حد تعادل برساند. انسولین باعث می‏ شود قند وارد سلول‏ ها شود. در نتیجه قند خون پایین می ‏آید و فرد احساس می‏‏ کند دوباره باید یک ماده شیرین بخورد. این حالت یک چرخه معیوب ایجاد می‏ کند و فرد مرتب میل به خوردن شیرینی خواهد داشت. این شرایط در نهایت به سلول‏ های لوزالمعده آسیب می‏ رساند و همین عامل باعث ابتلا به دیابت نوع دو می ‏شود. ضمن اینکه همه این قندهای ساده در بدن به تری‏ گلسیرید تبدیل می‏ شوند. تری‏‏ گلسیرید که نوعی چربی است خطر کبد چرب، تصلب شرایین و سکته را به دنبال دارد. به شما توصیه می‏ کنم هرگاه میل به خوردن شیرینی پیدا کردید، میوه‏‏‏ ها و سبزی‏ های شیرینی مثل هویج بخورید.
انتهای پیام/زض
منبع:صبحانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.