به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛ به گفته مدیرکل دامپزشکی استان، علاوه بر این، روزانه 60 تن تخم مرغ تولید شده در استان، به کشورهای عراق، بحرین و عمان صادر می شود که این میزان در نه ماه نخست امسال، پنج هزار و 700 تن بوده است.
نقیبی با بیان این مطلب گفت: از این تعداد واحد فعال، 760 واحد به پرورش مرغ نیمچه گوشتی، 45 واحد به پرورش مرغ تخمگذار تجاری و 30 واحد نیز به پرورش مرغ مادر اشتغال دارند؛ همچنین 6 کارخانه جوجه کشی و سه واحد مرغ اجداد نیز فعالیت می کنند.
وی افزود: استان قزوین با وجود گستردگی کم به میزان یک درصد مساحت کشور، در زمینه تولیدات دام و طیور جایگاه ویژه ای در کشور دارد و پنج تا شش درصد تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و شیر کشور را به خود اختصاص داده است.
در استان قزوین سالانه حدود 9 هزار تن گوشت قرمز، 50 هزار تن گوشت سفید و 523 هزار تن تخم مرغ تولید می شود.
انتهای پیام/ش