وی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان سمنان در موضوعات اقتصادی عنوان کرد: با توجه به اینکه میزان اعتبارات دولتی در استان سمنان چندان بالا نیست؛ نباید روی آن حساب کنیم و لازم است تا با توجه به ظرفیتهای بالایی که در استان سمنان وجود دارد، از این ظرفیتها به منظور اداره کردن این استان استفاده کنیم.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بزرگ معادن «پتاس» طرود افزود: بسیاری عقیده دارند که همین معادن پتاس میتواند استان سمنان را اداره کند و در صورت توجه بیشتر حتی توان کمک به اقتصاد کشور را نیز دارد.
جلالی با اشاره به اینکه مدیران نباید تنها به بخشهای مدیریتی خود نگاه کنند تصریح کرد: امروز و در شرایط فعلی، لازم است تا مدیران نگاهی بزرگ به مسائل داشته و از بخشی نگری پرهیز کنند.
وی با اشاره به اینکه در منطقه طرود معادن سرشار مس نیز وجود دارد بیان کرد: در برخی از این مناطق حتی نیاز به حفر تونل نیز نبوده و سنگ های مس روی زمین به وفور ریخته است.
نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید از این ظرفیتهای خدادادی استفاده شود تا اقتصاد استان سمنان شکوفا شده و بتوان برای توسعه این استان گامهای بلندی برداشت.
جلالی با اشاره به اینکه مدیران امروز بیشتر از هر زمان دیگری میتوانند کار کرده و به مردم خدمت کنند خاطرنشان کرد: تنها باید دغدغه و تحرک در مدیران وجود داشته باشد.
وی استفاده از فرصت بخش خصوصی را بهترین راهکار توسعه اقتصاد و تولید استان سمنان عنوان و تصریح کرد: باید سرمایهگذاران را گرامی داشته و از سختگیریهای بیمورد در امر سرمایهگذاری پرهیز کنیم تا آنها برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال ترغیب شوند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/ش