به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،غلامحسین اکبری بیان کرد: ساردین، جزء ماهیهای چرب آبهای عمیق بوده که فواید آن شامل تامین اسیدهای چرب ضروری بوده که برای تکامل سیستم عصبی و سلامت مغز و اعصاب لازم است.
وی اضافه کرد: این ماهی برای زنان حامله و شیرده بسیار توصیه میشود، تاثیر آن در درمان افسردگی به اثبات رسیده و همچنین دارای اسیدهای چرب امگا 3 است.
مهندس اکبری ادامه داد: ماهیها، بخصوص ماهیهای آبهای سرد و چربیدار(با چربی زیاد) نظیر سالمون، ساردین، ماهی تن و ماهی قزل آلا بدن انسان را در مقابل بیماریهای قلبی محافظت میکند. اسیدهای چرب ضروری از لخته شدن و چسبیدن پلاکتهای خونی(به فرم پلاکهای غنی از کلسترول) به سطح داخلی عروق جلوگیری میکند.
این پژوهشگر آبزیپروری تصریح کرد: اکثر حملات قلبی به علت ایجاد لختههای خونی در سرخرگها، سیاهرگها و جلوگیری از جریان مناسب خون در رگها صورت میپذیرد، لذا اسیدهای چرب امگا-3 میتوانند در کاهش التهاب بیماریهایی نظیر آرتریت روماتوئید نقش داشته باشند.
اکبری افزود: همچنین بدن میگو، خرچنگ دریایی و صدف خوراکی به اندازه ماهی آبهای آزاد دارای اسیدهای چرب امگا-3 است.
وی تصریح کرد: ماهیهای غیر پرورشی اسید چرب امگا-3 خود را با خوردن
جلبکها و پلانکتونها و ماهیهای دیگر بدست میآورند. اگر رژیم غذایی
ماهیهای پرورشی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 نباشد، رشد این ماهیها متوقف
میشود، به همین علت پرورش دهندگان ماهی این ماده مغذی را به غذاهای ماهی
اضافه میکنند. به همین دلیل میتوان گفت که ماهیهای پرورشی و دریایی از
لحاظ مقدار اسیدهای چرب امگا-3 تفاوتی با هم ندارند.
/انتهای پیام