محمد صمدزاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کپور، آمور، بیگ هِد و فیتوفاگ از جمله ماهیان گرمابی استان قلمداد می شوند.
وی تصریح کرد: تولید 3000 تن گوشت ماهی قزل آلا به عنوان یک ماهی سردآبی بخش عمده ای از تولیدات ماهی در استان را شامل می شود.
صمدزاده ادامه داد: تولید 4800 تن ماهی در استان دور از انتظار نخواهد بود.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی با معرفی شهرستان توانمند استان در تولید گوشت ماهی یادآور شد: مراغه، میانه، مرند، سراب، جلفا و هریس را باید به عنوان شهرستان های برتر استان در تولید ماهی بشناسیم.
وی اظهار داشت: با امکانپذیر شدن این مقدار تولید 12 درصد افزایش تولید با مدیریت جهادی تحقّق می یابد.
صمدزاده پرورش ماهی را در افزایش بهره وری منابع آبی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: افزایش بهره وری منابع آبی و تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامتی زا از مزایای پرورش ماهی است.
انتهای پیام/ب