جانشين سازمان بسيج عشاير گفت: "حماس" و "حزب‌الله" برای اسرائیل کافی هستند و گنبد آهنین تبدیل به گنبد پوشالی شده و اگر امام خامنه‌ای (مدظله) فرمان دهند حاج قاسم‌ها وارد عمل شوند، از اسرائیل چیزی باقی نخواهد ماند.


به گزارش خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران؛  سازمان بسیج عشایر نقش مهمی در اقتدار ملی و انسجام بین اقوام مختلف دارد. در این بخش مصاحبه‌ای با جانشین سازمان بسیج عشایر داشتیم و از دیدگاه‌هایش بهره‌مند شدیم.



باشگاه خبرنگاران: نقش مقام معظم رهبری در توسعه امنیت ملی چیست؟

اگر ما بخواهیم امنیت ملی را در اقتدار، حفظ استقلال و تمامیت ارضی، توانایی، ارتباطات قوی و سازنده در تمام ابعاد از یک طرف و ایستادگی در برابر توطئه ها، تهدیدات و فتنه‌های بیگانگان و بیگانه پرستان تعریف کنیم می‌بینیم که در طول مدتی که عمود خیمه این نظام به دست مقام معظم رهبری سپرده شد با تبعیت از الگوی حکومتی ولایت فقیه که بر سه پایه دین، ولایت و مردم استوار است به خوبی توانسته اند با توجه خاص به شریعت و دین مبین اسلام حلقه وصلی برای این اضلاع باشند و در کنار شریعت (دین) و رهبری، مردم را در صحنه‌ها بسیج کنند.

در واقع می‌توان گفت حلقه وصل این اضلاع ایشان بوده‌اند که نه فقط در توسعه امنیت ملی بلکه ارزش‌ها و اهداف انقلاب را با دیدی وسیع‌تر و ورای مرزهای کشورمان که در دل آن مبارزه با استکبار جهانی و اسرائیل، حمایت از جنبشها و نهضت‌های اسلامی و آزادیبخش و به طور خاص حمایت از فلسطین است را با هدفی فراملی دارند مدیریت می کنند و به خوبی توانسته اند در مسائل کلان کشور، منطقه، جهان اسلام و بین‌الملل نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند و تاثیر گذار باشند، به نظرم آنقدر که دشمنان انقلاب، نظام و اسلام به عظمت و مدیریت هوشمندانه ایشان پی برده‌اند و اذعان دارند ما نتوانسته‌ایم به خوبی نقش ایشان را تبیین کنیم و مغفول مانده است.

بايد  نقش امام  خامنه‌ای(مدظله) در برهه های خاص و روزهای بحران چه در داخل کشور و چه در جهان اسلام تبیین و تشریح شود و امروز بحمدالله ایشان بصیرترین، بیدارترین و تیزبین‌ترین شخص جهان اسلامند و مدیریت بحران ایشان در قالب تئوری‌ها و نظریه های امروزی نمی‌گنجد و اساس و پایه آن ناشی از خدامحور بودن بوده که توانسته در دوران مختلف در پیچ و خم های پرخطر ، انقلاب را در مسیر خود هدایت کنند.

باشگاه خبرنگاران: اخیرا نتانیاهو گفته که ایران به روی ما 6 جبهه گشوده است. دیدگاه شما در این رابطه چیست ،آیا به نظر شما این رژیم در حدی است که ایران این اقدام را انجام دهد؟

اینکه امروز پایتخت‌های بزرگ جهان عرب مثل "بیروت" ، "بغداد"، "دمشق" و "صنعا" با الگو قرار دادن انقلاب اسلامی به شناخت و فهم دشمن واحد به نام رژیم غاصب صهیونیستی رسیده‌اند در آن شکی نیست و در اینکه آرمان‌ها و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برای محورهای مقاومت الگوست و نقش جمهوری اسلامی ایران هم بر کسی پوشیده نیست ، به هر حال در سوال اول عرض کردم که اهداف انقلاب اسلامی و مدیریت هوشمندانه امام خامنه‌ای (مدظله¬العالی ) فراملی است و دشمنی انقلاب ما با رژیم‌های استکباری ذاتی بوده و هیچ کس هم نمی‌تواند منکر آن شود و ما خوشحالیم که انقلاب ما توانسته صادر شود و جبهه های متعددی علیه این رژیم غاصب گشوده ؛ اما از حیث جبهه‌ای نظامی هنوز نظام جمهوری اسلامی، مستقیم با این رژیم درگیری نداشته و قطعا همان‌طور که رهبر بزرگوار فرمودند( اگر از اسرائیل غلطی سر بزند تل‌آویو و و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم). 

اسرائیل دیگر در حدی نیست که نیاز باشد مستقیم وارد عمل شویم"حماس" و "حزب‌الله" برای اسرائیل کافی هستند و گنبد آهنین تبدیل به گنبد پوشالی گردیده و اگر امام خامنه‌ای (مدظله) فرمان دهند حاج قاسم ها وارد عمل شوند، از اسرائیل چیزی باقی نخواهد ماند.






باشگاه خبرنگاران: فرمان هایی مبنی بر آزاد سازی استان نینوا عراق از سوی حیدر العبادی و ژنرال عالم فرمانده نیروهای ائتلاف صادر شده مبنی بر اینکه استان های شمالی را آزاد می کنیم ،به نظر شما چقدر آمریکا با تروریسم جدی است و می توان نقش آن را جدی گرفت
؟


برای پاسخ اولا باید بگوییم تروریسم از نگاه آمریکایی‌ها چه کسانی هستند؟ آن‌هایی که منافع آمریکا را در هر سطحی به خطر می‌اندازند از نظر آمریکا تروریست هستند و آمریکا بدترین مجازات و شدید ترین برخوردها را با آن‌ها دارد. اما تروریست به معنای آنچه امروز در منطقه دارد اتفاق می‌افتد اینها خود زاییده آمریکا و هم پیمانانش بوده و در واقع خلاقان و مبتکران تروریسم و بی ثباتی در منطقه ، غرب و آمریکایی‌ها هستند.

 امروز معیار ، میزان و ترازوی آمریکا برای مقابله با تروریسم و یا تروریسم از نگاه آمریکا منفعتی و تجارتی است آمریکا تروریسم را راه اندازی می کند برای فروش تسلیحات خود ، بهانه‌ای ایجاد می‌کند برای حضور نظامیان آمریکایی؛ الان هم به دنبال تصویب قانونی است برای اعزام نیرو‌های نظامی آمریکای در عراق كه یکی از کارهایی که آمریکا و غربی‌ها در سال اخیر انجام دادند همان سوق دادن افکار عمومی به سمت  گروه تروریستی داعش بود که از این فرصت جنگ 51 روزه غزه را راه اندازی کردند که منجر به کشته شدن هزاران نفر از مردم بی‌گناه غزه شد.

اما از آنجایی که گروه‌های تروریستی از جبهه مقابل مخالفان آمریکا باشد جدای از اینکه زاییده خود آمریکا ست بلکه از آن‌ها حمایت و پشتیبانی هم می‌کند در واقع می‌توان گفت آمریکا در مقابله با تروریسم ثباتی ندارد و متناسب با منافع خود تصمیم گیری می‌کند و تروریسم را بر اساس منافع خود تعریف می کند.

باشگاه خبرنگاران: روزنامه "عکاظ" چاپ عربستان مطلبی را منتشر کرد با این عنوان که به زودی انصار الله درک خواهد کرد یمن را نمی‌توان از کشورهای خلیج فارس جدا کرد. به نظر شما عربستان چه اقداماتی را در این رابطه انجام خواهد داد و ميزان شكست اينگونه طرح‌ها قدر است؟

آنچه که مسلم است اين که استکبار به طور عام و در رأس آن آمریکا تاب و تحمل جنبش‌های آزادیخواه جهان اسلام را ندارد و همیشه به دنبال از بین بردن این جنبش‌ها از طرق مختلف بوده‌اند، اما به جهت اینکه خود نمی‌تواند مستقیم بر علیه آن‌ها اقدام کند. می‌بایست هم پیمانی داشته باشد که امروزه محکم‌ترین هم پیمان آمریکا در منطقه "عربستان" است و می‌توان گفت عربستان در قبال جهان اسلام عامل به اجرای سیاست‌های آمریکایی است و کنترل مخالفان آمریکا در جهان اسلام از طریق عربستان صورت می گیرد.

اکثر جنبش‌های آزادیخواه جهان اسلام بر اصولی مانند استکبارستیزی، مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی به دلیل اشغال فلسطین و استقلال خود متفق القولند و این الگو و مدل را از انقلاب اسلامی ایران به ارث برده‌اند و جمهوری اسلامی ایران هم به خوبی توانسته این الگو و مدل را صادر کند.

همانطور که عرض کردم این اصول با منافع آمریکا سازگاری ندارد و آمریکا می‌بایست با آن مقابله کند و سرباز حلقه به گوش آمریکا در منطقه هم عربستان است که باید این کار را انجام دهد و حداکثر خدمتگزاری به اربابش یعنی آمریکا را داشته باشد و در نوک حمله و تضعیف انقلابیون یمن باشد و شاهد هم هستیم از راه‌های مختلف تلاش می‌کند با رسانه‌هایی که در اختیار دارد در میان افکار عمومی، عامل بحران در یمن را "انصارالله" و انقلابیون معرفی کند، تعدادی از قبیله‌های طرفدار و هوادار خود را که در یمن ساکن هستند با ارسال پول و سلاح و کمک های سیاسی و نظامی بر علیه انقلابیون تحریک می‌کند و از هر اقدامی برای شکست انصارالهل دریغ نمی کند.

یکی از کارهایی که همیشه غرب بر علیه انقلابیون و آزادیخواهان انجام داده همان‌طور که از بدو انقلاب اسلامی ایران این کارها را هم انجام داد البته در کنار حرکات نظامی – بحث تحریم‌های اقتصادی بوده و عربستان هم بدنبال اینست که این موضوع را بر علیه انقلابیون یمن اعمال کند. دعوتی که از شورای امنیت برای مداخله در یمن دارند یا ملاحظات امنیتی که با بستن سفارتخانه هایشان در یمن در نظر گرفته‌اند همه و همه برای تحت فشار قرار دادن هرچه بیشتر انصارالله است، مطلب روزنامه عکاظ هم در حقیقت یک جنگ و عملیات روانی برای تضعیف انصارالله  با ایجاد اختلاف است. 

حوثی‌های یمن به دنبال این نیستند که یمن را از خلیج فارس جدا کنند  و یا به دنبال جدا شدن از سایر یمنی‌های اهل تسنن نیستند.  بلکه به دنبال قیام علیه حکومت وابسته و تابع بیگانگان و استکبار هستند و تا به امروز به جهت اینکه به دنبال وحدت و یکپارچگی یمن هستند می‌بینیم که عمده تظاهرات آنها مسالمت آمیز بوده و حمایت عامه مردم هم روز به روز از آنها بیشتر می‌شود و قطعاً عربستان نتیجه نخواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران: جبهه جنوبی مثلث "قنیطره"، "ریف دمشق" و "درعا" در این مناطق ارتش سوریه پیروزی‌های مهمی کسب کرده و باعث شده رژیم صهیونیستی در تنگنا راهبردی قرار بگیرد؛  آینده تحولات جبهه جنوبی سوريه را چگونه  ارزیابی می کنید؟

اول باید بگویم که چرا در پیروزی‌های ارتش سوریه در مقابل تروریست‌ها رژیم صهیونیستی باید در تنگنا قرار بگیرد، و یا چرا همه کشورها از حضور داعش بیم دارند و از این موضوع نگران هستند اما در این بین رژیم غاصب صهیونیستی نه تنها نگران نیست بلکه خوشحال و آسوده خاطر و از آنها حمایت می‌کند.  امروز گروه‌های مقاومت (عراق، لبنان، سوریه و انصارالله یمن) با محوریت ایران تشکیل شده‌اند یکی از اصول و خواسته‌های این گروه‌ها بلاشک آزادی قدس و فلسطین بوده و هر چه این گروه‌ها قدرتمند تر شوند پایه های کاخ‌های شیشه‌ای رژیم صهیونیستی، سست تر، لرزان تر و فرو خواهد ریخت.

پس اسرائیل ثبات و منافع خود را در درگیری‌ها، اختلافات، ناآرامی‌ها و بی ثباتی در منطقه و جهان اسلام می‌داند و یکی از عاملان اصلی بحران و بی ثباتی در سوریه و منطقه بوده و همان سیاست «تفرقه بینداز حکومت کن» را در پیش گرفته و با حمایت و پشتیبانی از گروه های تروریستی تکفیری به دنبال ثبات خود می‌باشد و به اختلافات بین جهان اسلام دامن می زند.

پیروزیهای اخیر ارتش سوریه در جبهه جنوبی موجب وحشت در میان رژیم صهیونیستی و رهبران آن‌ها گردید چرا که گروه های تروریستی تکفیری داعش درون مایه و شالوده مثلث آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی می‌باشد.  برای برانداختن دولت بشاراسد و منافع و ثبات اسرائیل با وجود گروه هایی منحوسی مثل داعش تامین می شود.

جبهه جنوبی سوریه نقش مهمی در پیشروی تروریست‌ها داشته و از این طریق بیشترین حمله‌ها را علیه دمشق انجام می‌دادند و با پیروزی که نیروهای ارتش سوریه در این جبهه داشتند علاوه بر اینکه امنیت خط دفاعی دمشق را تامین می‌کند بلکه روحیه و انگیزه که مهم‌ترین عامل برای جنگیدن یک رزمنده است را برای ارتشیان سوری به همراه دارد و ان شاالله شاهد پیروزی های بیشتری باشیم.

رژیم صهیونیستی از این موضوع بسیار نگران هستند زیرا که یک وضعیت استراتژیکی جدیدی در حال شکل‌گیری است و تهدیدی برای جبهه شمالی این رژیم به وجود آورده و به دنبال این هستند که چگونه با این تهدید برخورد کنند.


گفتگو از : محمد زرچينی

انتهای پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار