وی تصریح کرد: متأسفانه در نیروهای مسلح پروندههایی داریم که معاملات کلان مهمی انجام میشود که تضمین کافی گرفته نمیشود و فرماندهان باید متوجه این موضوع باشند.
رئیس ستاد کل قضایی استان تهران با اشاره به پیشگیری از وقوع جرم توسط نیروهای مسلح اظهار داشت: ما وظیفه داریم با مسئله فساد مبارزه کنیم اما مهمتر این است که قبل از وقوع آن پیشگیری کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین بهرامی افزود: نیروهای مسلح به عنوان امانت در اختیار ما هستند که باید آنها را حفظ کنیم و نباید به خاطر قصورات خودمان این سرمایههای ارزشمند را از دست بدهیم، چه بسا مدیران موفقی که در سالهای متعدد موفقیت کسب کردند اما به خاطر بیتوجهی دچار فساد شدند و ما این سرمایهها را از دست دادیم.
وی اظهار کرد: از سال 1377 کارهای متعددی در راستای پیشگیری از وقوع جرم انجام شده است اما باید یک نهاد پیشگیری از وقوع جرم در رأس نیروهای مسلح وجود داشته باشد که دائماً بحث پیشگیری از وقوع جرم را رصد کند تا میزان موفقیتها و عدم آن را مشخص شود.
رئیس ستاد کل قضایی استان تهران گفت: در سال جاری بحث ضرب و جرح را در دستور کار قرار دادهایم و علت آن این است که اگرچه در دورهای دیگر عوامل این کار را بررسی کرده بودیم اما سال گذشته مقام معظم رهبری آماری از جرائم دادند از جمله آمار ضرب و جرح را ارائه کردند و فرمودند که این مسئله را باید علاج کرد.
حجتالاسلام و المسلمین بهرامی ادامه داد: نیروی انتظامی به دلیل این که ارتباط بیشتری با مردم دارد و رفتارهای آنها در اذهان عمومی باقی میماند باید نسبت به این مسئله بیشتر بیاندیشند، چرا که ضرب و جرح مصداق جرم است.
وی تصریح کرد: حکومت برای رفع ظلم و ستم ایجاد شده است اما اگر حکومت به مردم ظلم کند، خیلی خطرناک است.
رئیس ستاد کل قضایی استان تهران افزود: باید عوامل ایجاد ضرب و جرح در افراد مجرم را شناسایی و پیشگیری کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین بهرامی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم این جلسات نتیجه پرباری را به همراه داشته باشد و در نیروهای مسلح شاهد کاهش وقوع جرم باشیم.
انتهای پیام/