سلام علیکم؛
اکنون که سی و ششمین سال پیروزی انقلاب را پشت سر گذاشتیم، وقتی به کارنامهٔ این نظام الهی– سیاسی نوپا نظر میافکنیم، شاهد نقاط مثبت بسیار و نقاط منفی قابل توجهی هستیم. مسلماً هیچ ادعایی در بهبودی کامل تمام ارکان این نظام نداشتهایم، ولی در یک چیز با هم متفق القول شدیم و آن، «اصلاح هرچه بیشتر و بهتر ارکان این نظام» بود و همچنان برای این هدف عالی تلاش میکنیم.
شما و بزرگان این انقلاب، خود بهتر از ما دانشجویان نسل سوم-که دوران انقلاب را درک نکردهایم- میدانید که بیعدالتی، ظلم و ستم دستگاه پلید ستم شاهی عامل مؤثری برای برانگیختن روحیهٔ انقلابی مردم بود، تا جایی که منجر به سرنگونی طاغوت سرمایهداران وابسته به ستم شد؛ و خداوند رحمت کند امام راحل را که در پیام انقلابی خود به مناسبت پذیرش قطعنامه فرمودند: «امروز جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، و جنگ پابرهنهها و مرفهین بى درد شروع شده است. و من دست و بازوى همه عزیزانى که در سراسر جهان کوله بار مبارزه را بر دوش گرفتهاند و عزم جهاد در راه خدا و اعتلاى عزت مسلمین را نمودهاند مىبوسم، و سلام و درودهاى خالصانه خود را به همه غنچه هاى آزادى و کمال نثار مىکنم». و آیا به خودمان نگریستهایم که تا کنون چقدر به آرمانهای آن امام عزیز نزدیک هستیم؟ و چگونه به این وظیفه انقلاب خود عمل کردیم؟
جناب آقای قاضی مقیسه!
حضرتعالی بهتر از ما میدانید که این روزها مردم ایران بیش از هر چیز منتظر شنیدن خبر محاکمهٔ «آقا زادگانی» هستند که آوازهٔ اعمال مجرمانه آنان را حتی از پشت تریبون مجلس و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شنیدهاند. بنا بر سخنان نمایندهٔ محترم مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر توکلی، پروندهٔ شخصی که مرتکب چنین مفاسدی کلانی در حوزهٔ اقتصاد نفت و گاز کشور ایران گردیده همچنین در جریان پروندهٔ ننگین «کرسنت» نقش فعال داشته و در حالی که ایران در شرایط نامساعدی از نظر اقتصادی به سر میبرده اقدام به اخذ رشوه از شرکتهای نفتی دیگری مثل «استات اویل» نموده است، نیازمند حکم قاطع و عادلانهای متناسب با این عناوین مجرمانه میباشد. «مردم ایران این روزها بیش از هر زمان دیگری انتظار دارند تا نسبت به این پرونده، از سوی شما قاضی محترم، اقدام شجاعانه، عادلانه و قاطعانه مشاهده کنند. این نیاز مردم را بیپاسخ نگذارید.»
نباید این نکته مورد غفلت قرار گیرد که «خطاهایی که از سوی «آقا زادگان» و وابستگان به افراد سرشناس نظام سر میزند، نیازمند واکنش شدیدتری از سوی قوهٔ قضائیه است. چرا که علاوه بر ماهیت جرایم صورت گرفته، اعتماد مردم به نظام را نیز مورد هدف قرار داده است. شاید حداقل خواستهٔ این مردم آن بود که این دادگاه بنا بر اصل یکصد و شصت و پنجم و یکصد و شصت و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، به صورت علنی برگزار شود تا بار دیگر اعتماد و اطمینان مردم به قوهٔ قضائیه شدیدتر و حمایت آنان از اقدامات انقلابی قضات قاطع و عادل، بیشتر گردد.
قاضی محترم، جناب آقای مقیسه، ما دانشجویان شرایط شما را درک میکنیم و از فشارهای وارده بر شما و دستگاه قضا برای ردّ اتهام و تبرئهٔ آقای «مهدی هاشمی» یا محکوم نمودن به مجازاتی خفیفتر با اطلاع هستیم. اما در همین نامه، دانشجویان بیدار و بیدارکنندهٔ جامعهٔ ایرانی صراحتاً به شما امید میدهند که از هیچ کوششی در جهت کاهش شدت این فشارهای ناروا از سوی برخی آقایان، فرو گذار نخواهند کرد و إن شاءالله به موازات اقدامات انقلابی، قاطعانه و عادلانهٔ قوه قضائیه و حکم محکومیتی که از سوی شما برای این شخص صادر خواهد شد، حمایت قاطعانه از سوی قشر جوان و فرهیختهٔ دانشجو را برای شما به دنبال خواهد داشت.
یادآور شویم که مردم ایران منتظر شنیدن خبر حکم عادلانه حضرت عالی در پرونده مذکور هستند تا بار دیگر برایشان اثبات گردد شعار اصیل این انقلاب حمایت از مستضعفان، مقابله عادلانه با فساد، جلوگیری از رشد «آقا زادگی» و ممانعت از ایجاد «حاشیهٔ امن» برای افراد خواص است. بیشک اقدام انقلابی و حکم قاطع و عدالتخواهانهٔ حضرت عالی در این آزمون بزرگ دستگاه قضایی، موجبات امیدواری محرومان و مستضعفان و همه کسانی که دل در گرو این انقلاب دارند را فراهم خواهد نمود و مردم شهید پرور ایران گوشهای از تجلی قضاوت علوی را مشاهده خواهند کرد و بار دیگر حس یأس و ناامیدی را به جبههٔ همهی آنانی که چشم طمع به کیان این نظام مقدس دوختهاند باز خواهد گرداند.
در پایان یاد آور میشویم که شغل مقدس قضاوت در دست شما به مثابه امانتی الهی است که باید آن را به «اهل» آن برگردانید. باید بسیار مراقب بود که این امانت الهی ضایع نگردد.
والعاقبه للمتقین
سایه رهبری مستدام