به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: این شهرستان از شمال با شهرستانهای سروستان و کوار، از شرق با شهرستان فسا، از جنوب شرقی با شهرستان زرین دشت، از جنوب با شهرستان لار و از غرب با شهرستان های قیر و کارزین و فیروزآباد هم مرز است.
بهادری پور ادامه داد: جهرم یا کهرم به معنای جای گرم است و به استناد نوشته های استخری، ابن بلخی و حمداله مستوفی جهرم قلعه ای بزرگ معروف به خورشاه داشت که فاصله آن تا شهر پنج فرسخ بود. بانی این قلعه خورشه یا خورشاه عامل خلفای بنی امیه در جهرم بود که بعدها به همت خواجه نظام الملک وزیر مشهور سلجوقیان تعمیر و مرمت شد.
وی افزود: این شهرستان علاوه بر ویژگی های تاریخی و مذهبی دارای جاذبه های طبیعی همچون آبشار خفر چشمه آب گرم سیمکان است که با فضا سازی بسیار زیبا توسط سازمان میراث فرهنگی پذیرای گردشگران است.
این مسئول بیان کرد: پوشش گیاهی شامل درختان وسیع و فراوان مرکبات و خرمای مشهور شاهانی نیز از امتیازات گردشگری این شهرستان است. آب و هوای گرم آن دارای بهار و پاییزی سبز و رنگارنگ است.
مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس ادامه داد: بازار سرپوشیده جهرم مربوط به دوران زندیه، مسجد و مدرسه خان، غار سنگ شکنان، قدمگاه (آتشکده)، دروازه پیرشبیب، چهار طاقی آتشکده قطب آباد، قلعه مهرک، قلعه قبر،گردشگاه بونیز، رودخانه شور جهرم، مسجد جامع جهرم مربوط به دوران صفویه از جمله آثار طبیعی و تاریخی شهرستان جهرم به شمار می روند.
شهرستان جهرم دارای 5 هزار و 629 کیلومتر مربع گستردگی با مرکزیت شهر جهرم و در 190 کیلومتر جنوب شرقی شیراز جای گرفته است.
انتهای پیام/ض