معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: میزان کاهش وزن تخم مرغ به رطوبت محل نگهداری و درجه حرارت آن بستگی دارد.

درجه حرارت محل نگهداری دخیل در کاهش وزن تخم مرغغفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: با توجه به ارزش بالای این ماده غذایی، توجه به بازرسی بهداشتی آن لازم و ضروری است.

وی تصریح کرد: علت فساد تخم مرغ در درجه اول مربوط به نواقص احتمالی موجود در تخم مرغ تازه است.

 عبداللّهی ادامه داد: میزان کاهش وزن تخم مرغ به رطوبت محل نگهداری و درجه حرارت آن بستگی دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مطمئن بودن از سلامت محصول، تامین حقوق مصرف کننده با امکان ردیابی محصول معیوب و یا غیر بهداشتی، برای مشتری و دستگاه های نظارتی در راستای تضمین کیفیّت، بهداشت و سلامتی جامعه با بسته بندی تخم مرغ امکانپذیرخوهد بود.

وی افزود: پوسته خارجی ترین قسمت تخم مرغ بوده و حدود 11 درصد وزن تخم مرغ را تشکیل داده و اولین لایه دفاعی در برابر عوامل میکروبی و باکتریایی است.
 
انتهای پیام/ق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.