"محمدامین مهدینژاد" در گفتگو با خبرنگار
احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مفهومی است که دانش و اقتصاد را پیوند میدهد، اظهارداشت: اصل تعریف علم اقتصاد، تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود است که باید با استفاده از منابع طبیعی موجود، نیازهای خود را برطرف کنیم.
وی افزود: منابع بسیاری در کشور داریم که میتوانیم نیازهای کشور را از آن تأمین کنیم. لذا عدم مدیریت صحیح در استفاده از این ظرفیتها آسیب مهمی به شمار میآید.
دبیر سابق فرهنگی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به روی کار آمدن افراد سالمند در پستهای مدیریتی اظهار داشت: در دولت قبل جایگاه جوانان در مدیریتها بیشتر مشخص بود، اما اکنون کار به جایی رسیده است که برخی وزرا توانایی کار در وزارتخانه را ندارند.
مهدینژاد با تأکید بر اینکه باید از نشاط جوانان و تجربه بزرگان در مسئولیتها استفاده کرد، بیان داشت: با اینکه تعداد فارغالتحصیلان در کشور زیاد است اما اکثر آنها بیکار یا در مشاغل سطح پایین مشغول به کار هستند.
وی تصریح کرد: منابع طبیعی بسیاری در کشور داریم که تئوری استفاده از آنها در دانشگاهها مطرح شده است، اما باید دولت از این طرحها حمایت کند تا بتوانیم از انرژی بهرهبرداری مطلوبی داشته باشیم.
دبیر سابق فرهنگی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل ابراز داشت: توجه به کشاورزی در بحث اقتصادی بسیار مهم است که متأسفانه در دوره سازندگی بیشتر تمرکزها بر صنعتیسازی بود و در واقع باید در گام اول منابع را تولید و پس از آن فرآوری و صادرات کنیم.
مهدینژاد خاطرنشان کرد: آسیب بزرگی که مسأله اقتصاد مقاومتی را تهدید میکند این است که در این زمینه سیاستها عملی نشده و تنها در حد گفتمان باقی مانده است.
انتهای پیام/