دکتر آزیتا زنهاری متخصص زنان و زایمان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشتها و انواع کبابهایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند. زیرا که این آلودگی منجر به سقط جنین و یا اثراتی بر روی مغز جنین میگردد.
وی افزود: بعضی از باکتریها و آمیبها درون گوشتهای نیمه پخته و تخم مرغهای عسلی وجود دارد که بهتر است برای استفاده در دوران بارداری بصورت پخته باشند.
وی در پایان تاکید کرد: سوسیس و کالباس که جز غذاهای ناپخته محسوب میشوند، جدا از اینکه ذاتاً منجر به بیماری میشوند تاکید میشود که در دوران بارداری به هیچ عنوان استفاده نگردد.
انتهای پیام/