پیام فرحبخش متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: غذاهای شیرین به علت اینکه باعث تحریک ترشح انسولین میشود و این ترشح انسولین باعث میشود که قندها مجدد به داخل سلول راه پیدا میکند و میتواند باعث مجدد گرسنگی در افراد شود.
وی افزود: غذاهای شیرین باعث میشوند که لوزالمعده تحریک شود و این تحریکی منجربه ترشح هورمونی به نام انسولین میشود.
عملکرد انسولین این است که قند را از خون ما برداشت کند و به داخل سلولها ببرد، برای سوخته شدن یا ذخیره شدن وقتی که فرد غذاهای شیرینی را مکرر استفاده میکنیم لوزالمعده را تحریک میکنیم.
وی در ادامه افزود: در این مورد دائم ترشح انسولین رخ میدهد و این ترشح انسولین چون قند را داخل سلول قرار میدهد و این قند خود ؟ میکند که باعث تشدید گرسنگی میشود.
انتهای پیام/