به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه "الثوره"؛ بیشتر طرحهای بینالمللی و غیر بینالمللی در راستای دست یابی به راه حل صلح آمیز جهت رفع بحران در سوریه شبیه به وعدهای کذب از جانب یک طرف نسبت به طرف دیگر که همان دولت سوریه میباشد، بوده است.
به استثناء طرح روسیه که سعی داشته طرفین را به پای میز مذاکره بکشاند و مشکل را بدون وجود شرط های ناممکن حل سازد، دیگر طرح ها بیشتر پیرامون ایده "کودتای صلح آمیز" می چرخد؛ و این یعنی دولت حاکم سرنگون شود و تنها جایگزین هم برای آن همین مخالفان هستند.
این طرحها توانسته واقعیت آنچه تلاش های رسیدن به راه حلی مسالمت آمیز برای این موضوع با آن روبه روست را آشکار می سازد و تا کنون مدعیان تلاش برای راه حل صلح آمیز جز با شرمندگی به دلیل اساسی ناتوانی این طرح ها اعتراف نکرده اند و آن فقدان طرفی دیگر به صورت جدی جهت نشستن در مقابل دولت سوریه و گفتگو با آن است.
ما به هیچ وجه وجود مخالفان سیاسی واقعی با دولت سوریه را انکار نمیکنیم، ولی این موضوع را رد می کنیم که این گروه مخالف ظهور کرده باشد و توانایی مقابله با مذاکره را داشته باشد.
این گره که برخی آن را نادیده میگیرند و آمریکا را به ابداع مخالفان باصطلاح "میانه رو" وامی دارد، امروز افراد خود را انتخاب می کند تا با همکاری اتاق های جنایت در ترکیه، اردن و قطر لشکری متشکل از 15 هزار جنگجو که گرد اوری آن پس از سه سال انجام می گیرد را شکل دهد.
شاید همین عقده و گره باشد که دی میستورا را نیز بر آن داشته تا راه حل های محدود جغرافیایی و اجرائی را مطرح سازد که البته هیچ پیشرفتی را در راستای دست یابی به راه حل سیاسی ارائه نمی دهد و این چیزی است که خود دی میستورا نیز بدان اذعان دارد؛ بنابراین نتیجه چه خواهد بود؟
انتهای پیام./.