دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ذرت یکی از اجزا خانواده نان و غلات حساب میشود و در پایین هرم غذایی اصلی قرار میگیرد و ما میتوانیم آن را معادل برنج، سیب زمینی و نان در نظر بگیریم.
وی خاطر نشان کرد: نصف یک لیوان ذرت پخته، معادل یک واحد غلات است که حاوی 80 کالری است.
وی افزود: افرادی که دارای خشکی پوست هستند میتوانند از بیسکویتهایی که از ذرت تهیه شدهاند استفاده کنند.
وی تأکید کرد: ذرت بویژه برای کسانی که نسبت به گلوتن حساسیت دارند ضروری است.
وی اظهار داشت: افرادی که نسبت به گندم و جو حساسیت دارند میتوانند از ذرت به عنوان پایه اصلی کربوهیدرات استفاده کنند.
فرخبخش در ادامه گفت: ذرت جز دانههای روغنی محسوب میگردد و دارای امگا6 هستند. که این گروه به علت خاصیت التهابزایی باید به صورت محدود مصرف شود.
وی تأکید کرد: استفاده از روغن ذرت که دارای امگا6 است، باید نسبت به امگا 3 زیر 2 یا 3 درصد مصرف گردد.
وی در پایان گفت: افرادی که دارای خشکی پوست هستند میتوانند از این روغن به عنوان نرم کننده صورت، در حد کفایت و محدود مصرف گردد.
انتهای پیام/