در بیماری‌های قلبی آن چه که تأثیر دارد تغذیه‌های پر کالری و چربی‌های اشباع نشده است.

مرزبان فوق تخصص قلب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در بیماری‌های قلبی نوع تغذیه بسیار مؤثر است.

وی گفت: یک نوع تغذیه، تغذیه‌ای است که بیشتر پر کالری هستند و تغذیه‌هایی که چربی‌های اشباع نشده زیادی دارند.

وی بیان کرد: تأثیری که غلات‌ می‌تواند بر قلب داشته باشد این است که چون غلات مقدار زیادی فایده‌ی غذایی دارد هم میزان چربی خون را به میزان زیادی کاهش می‌دهد و هم کالری آن‌ها زیاد نیست یعنی جزء غذاهای شیرین و چرب نیستند در نتیجه کالری زیادی ندارند. بنابراین دو خاصیت دارند که برای قلب محافظت کننده است.

مرزبان تأکید کرد: ضمن اینکه ثابت شده است که غلات مقدار زیادی مواد امگا 3 و امگا 6 دارند  که خود آن‌ها می‌تواند به عنوان یک عامل اصلی در مراقبت‌ از قلب باشد، لذا مقدار مصرف غلات باید حتماً  در رژیم‌های غذایی لحاظ شود این در حالی است که در رژیم‌های غذایی مختلف متفاوت است.




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.