عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:
حادثه نابینا شدن ۹ مریض در یک کلینیک تقصیر پزشکان نیست
برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.
مصرف آلوئهورا و استفاده از ژل این گیاه نیز در بهبود خارشها موثر است.
این عارضه که با التهاب، قرمزی، درد و خارش در فصل بهار بیشتر دیده می شود که مصرف نعنای تازه در این زمینه توصیه می شود.استفاده از جوششیرین برای رفع خارش پوستی مفید است.
مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوسدار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه میشوند. پوشیدن لباس نخی و نرم، قرارگرفتن در محیط با دمای متعادل از ابتلا به حساسیت فصلی جلوگیری می کند.
نیک صالحی