فصل برداشت مرکبات از آبان آغاز شده و تا پایان اسفند ادامه دارد .
بهاری با اشاره به افزایش ۱ درصدی مرکبات درهرمزگان گفت : انجام عملیات اصلاح و بهسازی در سطح باغات ، توسعه باغات جدید و جایگزین باغات پیر و فرسوده با استفاده از نهال شناسامه دار و ارقام با بازدهی اقتصادی از عوامل افزایش مرکبات است .
وی انواع مرکبات را پرتقال ، لیموشیرین ، لیموترش ، نارنج ، نارنگی وگریپ فروت عنوان کرد .
بهاری افزود : بیشترین سطح زیر کشت مرکبات در شهرستان های رودان ،میناب ،حاجی آباد ،بندرعباس است .
وی گفت : تا ۷۰ درصد از مرکبات برداشت شده از هرمزگان به سراسر کشور ارسال می شود.
انتهای پیام/ق