یونسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
یونسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"حسن یونسی" سخنگوی حزب ندای ایرانیان در گفتگو با خبرنگار
احزاب باشگاه خبرنگاران، پیرامون دلایل کنارهگیری برخی افراد از حزب متبوعش اظهار داشت: این اتفاقات در احزاب به خصوص در شروع فعالیت طبیعی است و همیشه هم بوده است. حزب ندای ایرانیان شرایط راحتی را برای فعالیتهای سیاسی ندارد. دو نفر از اعضای حزب حدود سه ماه پیش بازداشت شدند و تا آنجایی که ما اطلاع داریم این افراد فعالیتهای غیرقانونی نداشتهاند.
وی افزود: چنین برخوردهایی به فعالیت سیاسی شفاف و حزبی لطمه می زند.
یونسی در واکنش به اظهار نظری مبنی بر اینکه دلیل کنارهگیری اعضای ندا، وجود تشتت آرا در این حزب است، گفت: اختلاف آراء در یک حزب چیز عجیبی نیست؛ مجموعه یک حزب حول یک سری آرمانها و اهداف کلی شکل میگیرد و همیشه اختلافات جزیی بین افراد وجود دارد.
وی تأکید کرد: اگر کسی اختلافات مبنایی با یک مجموعه دارد، من نمیتوانم از طرف آن شخص حرفی بزنم؛ یک حزب قرار نیست کارکرد جبهه ای داشته باشد ما سعی کردیم چارچوب فکری و عملی حزب را شفاف کنیم طبیعتا ممکن است برخی افراد احساس کنند نمی توانند در این شرایط سخت با این حزب همراهی کنند. ما در کنار معدود افرادی که مایل به ادامه همکاری با حزب نیستند با حجم زیادی از افراد توانمند و خوش فکر مواجه هستیم که به مرور به قافله ندا می پیوندند.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان با تأکید بر اینکه حزب متبوعش در یک شرایط خاصی متولد شد و امروز هم در یک شرایط خاص در حال فعالیت است، گفت: حزب ندای ایرانیان از سوی برخی جریانهای اصلاحطلب و اصولگرا مورد هجمه و بی مهری قرار گرفته است.
وی در پاسخ به این سؤال که دلیل عدم موضعگیری قاطع حزب ندای ایرانیان در قبال حاکمیت و جریانهای اصلاحطلب چیست، گفت: شاید دلیل این گفته شما این باشد که ما به مرزبندیهای مرسوم فضای سیاسی عادت کرده ایم و تصور می کنیم مثلا اگر حزبی اصلاحطلب بود، باید همیشه مانند بقیه اصلاحطلبان موضع گیری داشته باشد و رفتار کند. حال آنکه ما در عین آنکه در اصول کلی حرکت با غالب احزاب اصلاح طلب همفکر و همراه هستیم ممکن است در برخی شیوه ها و روش ها اختلاف نظر داشته باشیم.
یونسی در همینباره عنوان کرد: ما نامهای را به رئیسجمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی نوشتیم و در این نامه نسبت به ممنوعالتصویری افراد اعتراض کردیم. بسیاری از اصلاحطلبان از این حرکت استقبال کردند ولی از طرف دیگر ما نامهای را به رئیس مجلس شورای اسلامی نوشتیم و از وی درخواست کردیم که از رهبران جهادی فلسطین و حزبالله لبنان برای حضور در مجلس دعوت به عمل بیاید؛ برخی اصلاحطلبان گفتند که این مواضع، مواضع اصلاحطلبانه نیست.
وی افزود: در فضای سیاسی مرزبندیهای ساختگی و بعضا فرقه ای و قبیله ای ایجاد شده است؛ در حالیکه مبنای قضاوت ما باید انطباق رفتار و مواضع افراد بر قانون و منافع عمومی وکشور باشد نه صرف وابستگی افراد به یک جریان سیاسی. ما تلاش خواهیم کرد بر همین مبنا حرکت کنیم. ما تلاش خواهیم کرد باب گفت و گو و ارتباط با احزاب و جریانهای اصول گرا را باز کنیم و بر سر منافع عمومی کشور و مردم به راههای مشترک برسیم.
یونسی تأکید کرد: فضای تقابل و نزاع میان جریانهای سیاسی به نفع مردم نیست. این سیاه و سفید دیدنها و اینکه هر رفتاری از طرف مقابل سر زد نفی و نقد کنیم و هر رفتاری از جریان خودمان سر زد به هر نحوی آن را توجیه کنیم، اینها جز خسارت و نابودی ظرفیتهای کشور نتیجه ای ندارد.
انتهای پیام/