روحانی در کنار پرهیز از وعده های غیر قابل تحقق در اظهارات خود وعده هایی را نیز به مردم استان هرمزگان داد.
وعده هایی که پیش از آن درباره آنها بحث و برنامه ریزی شده و در حقیقت رئیس جمهور در این سفر از برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت دولت برای این استان که تا حدودی استارت آنها زده شده است برای مردم سخن گفت و نظر مردم، دانشگاهیان، علما، نخبگان و کارشناسان این استان را درباره این طرح ها جویا شد.
نخستین وعده رئیس جمهور به مردم هرمزگان «وعده برای تحقق وعده ها» بود، وی گفت که «درست است که امروز شما مشکلاتی در زمینه اشتغال، بهداشت و درمان، آموزش عالی، جاده مخصوصا جاده ساحلی دارید اما این قدمها در همین سالها برداشته میشود؛ این دولت به قولی که به مردم میدهد در همین دوره به آن عمل میکند.»
توسعه صنعت کشتی سازی، مسئله شیلات، صیادی و آبزیان از جمله وعده های رئیس جمهور به مردم هرمزگان بود که البته رئیس جمهور اعلام کرد دولت گام های مناسبی را در این زمینه برداشته است و برنامههای مفصلی برای سواحل جنوبی خلیج فارس و دریای عمان به ویژه سواحل استان هرمزگان، سواحل مکران و احیای این سواحل دارد.
توسعه بنادر استان هرمزگان، توسعه بزرگراه بندرعباس بندر جاسک، برنامههایی برای لوله گاز، لوله نفت و پتروشیمی، تبدیل هرمزگان به مرکز گردشگری و حل معضل بیکاری از جمله وعده هایی بود که رئیس جمهور به آنها اشاره کرد و البته در توضیح درخواست های مردم از دولت یازدهم و وعده های محقق نشده دولت قبل گفت «گرچه این تصمیمات قبلا اتخاذ شده و در مراجع قانونی بوده است اما جا برای بحث و بررسی وجود دارد و دولت مسئله را مورد بررسی قرار میدهد و مصوبه را به سمتی میبرد که کسی دلنگران و ناراحت نشود و منافع همه مردم استان هرمزگان تأمین خواهد شد.» رئیس جمهور نشان داد که بر اساس پتانسیل های منطقه ای به دنبال توسعه استان های مختلف کشور است.
رئیس جمهور آبادی ساحل مکران را برنامه دولت یازدهم عنوان و تاکید کرد همه برای آباد کردن ساحل مکران دست به دست هم خواهیم داد و این کار مهم را به سرانجام خواهیم رساند.
توسعه فاضلاب جاسک تا پایان سال 93، توسعه بیمارستان 32 تختخوابی جاسک تا پایان سال 93، موضوع انتقال آب از سد چگین است با20 میلیارد تومان اعتبار از جمله وعده های رئیس جمهور به مردم بندر جاسک بود.
برنامه های رئیس جمهور در شورای اداری هرمزگان
رئیس جمهور همچنین در جلسه شورای اداری استان هرمزگان شرکت کرد و مرکزیت حمل و نقل و صادرات و واردات کشور را از دیگر ویژگیهای فوقالعاده استان هرمزگان برشمرد و اظهار داشت: دولت منابع کافی برای تکمیل فاز دوم بندر شهید رجایی را تأمین کرده و فاز سوم این بندر هم ان شاء الله سال بعد آغاز و در دولت یازدهم به انجام خواهد رسید.
رئیسجمهور اظهار امیدواری کرد که مطالعات و اقدامات اولیه احداث فاز چهارم و پنجم بندر شهید رجایی هم در دولت یازدهم به انجام برسد.
روحانی همچنین با تاکید بر اینکه بندرعباس باید مرکز صادرات و واردات برای ایران و همسایگان شمالی کشور در آسیای مرکزی و حتی منطقه قفقاز باشد، گفت توسعه بنادر و آبادانی سواحل جنوبی کشور از جمله اقداماتی است که باید در جهت توسعه استان هرمزگان و دیگر استانهای ساحلی جنوب کشور انجام شود.
دستاوردهای سفر به هرمزگان
روحانی در پایان سفر به هرمزگان درباره مهمترین دستاوردهای این سفر به عزم دولت جهت توسعه بندر شهیدرجایی اشاره کرد و گفت: انشاءالله فاز دوم این بندر در سال آینده تکمیل میشود و این تحول بزرگی را برای صادرات و واردات کشور ایجاد خواهد کرد.
یکی از بندرهای مهم در ارتباط با صادرات، همین بندر شهیدرجایی خواهد بود که همانطور که اشاره کردم، فاز دوم آن سال آینده تکمیل میشود و انشاءالله فاز سوم را نیز در دولت یازدهم انجام میدهیم و من دستور آن را صادر کردهام و اعتبار آن را تامین میکنیم.
وی همچنین درباره فاز چهارم و پنجم این بندر نیز گفت در این دولت اقداماتی که بتوانیم در ارتباط با این فازها انجام دهیم را پیگیری میکنیم و تلاش میکنیم یکسری اقدامات را شروع کنیم. این امر باعث میشود قدرت کانتینری آن به 15.5 میلیون تن برسد.
توسعه صنعت فولاد، تبدیل شدن بندر جاسک به یک بندر مهم برای صادرات نفت و صنایع انرژی، توسعه راه ها، فعال شدن تمام جزایر هرمزگان، جلوگیری از قاچاق سوخت و همچنین توسعه بازارچههای مرزی و حضور بانوان در امور مدیریتی از جمله دستاوردهای مهم سفر رئیس جمهور به هرمزگان بود که رئیس جمهور در پایان سفر خود به استان هرمزگان به آن اشاره کرد.
انتهای پیام/