ابراهیم خادم متخصص طب سنت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: گندم ماده اصلی تولید سمنو است که از لحاظ طب رایج جوانه گندم حاوی ویتامین E که به عنوان آنتی اکسید عمل می کند.
ویتامین های گروه B به ویژه B6، B12 ، B1در تقویت حافظه مناسب است.
وی ادامه داد: از لحاظ طب طبیعت هم گندم گیاهی گیاهی است که طبیعتش گرم بهترین غذا برای افراد سالم است.
وی تصریح کرد: هر ماده غذایی که از گندم تهیه میشود حاوی مواد مغذی فراوان است.
وی خاطر نشان کرد: نانهای بدون سبوس، دیر هضم و باعث ایجاد یبوست میشوند. و به دلیل همین مساله از گندم برای سبوس استفاده میشود.
انتهای پیام/