استان چهارمحال و بختیاری، امسال با تولید بیش از 5 هزار تن قارچ خوراکی، رتبه پنجم کشور در این زمینه را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، این میزان محصول قارچ، از نوع دکمه ای ( خانگی ) بوده که در 22 کارگاه صنعتی و 70 واحد خانگی تولید قارچ در این استان برداشت شده است.

مدیر باغبانی اداره کل جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر گفت: قارچ تولید شده در این استان، علاوه بر مصرف بازار استان، به استان‌های همجوار نظیر اصفهان و خوزستان و همچنین کشور کویت نیز صادر می‌شود.

سید طاهر نوربخش افزود: روستای قلعه ممکا به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور از مهمترین مراکز تولید قارچ در این استان محسوب می شود که تقریباً تمامی اهالی آن در کارگاه های خانگی مشغول به تولید این محصول هستند.

روستای قلعه ممکا از توابع شهرستان کیار در استان چهارمحال و بختیاری است که در فاصله 10 کیلومتری جنوب شهر شلمزار ( مرکز این شهرستان ) واقع شده است.

شهرستان کیار، با 56 هزار نفر جمعیت، از شهرستان های 9 گانه استان چهارمحال و بختیاری است که مرکز آن ( شهر شلمزار ) در فاصله 40 کیلومتری شهرکرد ( مرکز این استان ) قرار دارد.
 
انتهای پبام/ض
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.